KoulutusOnline: Osingonjaon verotuksellisia ongelmakohtia | striimi

Aika: 27.5.2021 klo 9:00 - 10:00
Ilmoittaudu viimeistään 25.5.2021

Tilitoimistojen asiantuntijat, controllerit, talouspäälliköt, yhtiön osakkaat! Tässä noin tunnin mittaisessa KoulutusOnline-aamussa kuulet millaisia verotuksellisia ongelmakohtia on osingonjakoon liittyen:

• Osakaskohtaiset vähennykset nettovarallisuudessa
  • Murrettu tilikausi
  • Omien osakkeiden hankkiminen
  • Osingonjakopäätöksen peruuttaminen
  • Osinko muussa muodossa kuin rahana

Maksuttoman striimin asiantuntijana toimii kauppakamarin verotusasiantuntija Jukka Koivumäki.

Aamun aikana tutustutaan myös KoulutusOnlineen, jonka yli 300 verkkokurssin avulla koulutat itseäsi ja organisaatiotasi Jukan ja muiden asiantuntijoiden opastamana missä ja milloin vain.

8.55 Yhteyden avaus
9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun kuulumiset
Tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari

• Osakaskohtaiset vähennykset nettovarallisuudessa
  • Murrettu tilikausi
  • Omien osakkeiden hankkiminen
  • Osingonjakopäätöksen peruuttaminen
  • Osinko muussa muodossa kuin rahanaVerotusasiantuntija Jukka Koivumäki, Helsingin seudun kauppakamari

10.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Tervetuloa!