KoulutusOnline: Kun paluu töihin pelottaa (maksuton)

Aika: 17.9.2020 klo 8:50 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 15.9.2020

Tämänkertaisessa KoulutusOnline-aamussa Mielenrauha Oy:n pääkouluttaja Totti Karpela antaa vinkkejä pandemian aikaansaamien vahvojen tunnetilojen aiheuttamien konfliktien ehkäisyyn. Totilla on pitkä kokemus esimiesten ja johtoryhmien valmentamisesta työpaikan sisäisten konflikti- ja viestintälanteiden sekä toimintamallien kehittämiseksi.

“KUN PALUU TÖIHIN PELOTTAA?”

• Tilaisuus käsittelee pandemian aikaansaamien vahvojen tunnetilojen aiheuttamien konfliktien ehkäisyä.
  • Yksilötasolla uhan käsittely, miksi minua ahdistaa mutta muita ei?
  • Omatoiminen ahdistuksen ja stressin vähentäminen
  • Työnantajan tukitoimet tunnetilojen kohtaamiseen
  • Työpaikan konfliktien ennaltaehkäisy
  • Tunnetilan ammatillinen kohtaaminen ja rauhoittelu

Aamun aikana tutustutaan myös KoulutusOnlineen, jonka n. 270 verkkokurssin avulla koulutat itseäsi ja organisaatiotasi Totin ja muiden asiantuntijoiden opastamana missä ja milloin vain.

Lue Kauppalehdestä, miten KoulutusOnline tukee mikro-oppimista.

Tervetuloa mukaan!

8.50 Yhteyden avaus
9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun esittely, Arja Kuitunen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari
9.10  Kun töihin paluu pelottaa, Totti Karpela, pääkouluttaja, Mielenrauha Oy
10.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE:

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.