KoulutusOnline: Kriisijohtamisesta kasvun johtamiseen | striimi

Aika: 21.4.2021 klo 9:00 - 10:00
Ilmoittaudu viimeistään 19.4.2021

Tervetuloa kaikki esihenkilötyötä tekevät mukaan!

Tässä noin tunnin mittaisessa, maksuttomassa KoulutusOnline-aamussa Minna Kurttila Pomon Enkeleistä haastaa pohtimaan miten siirrytään kriisijohtamisesta kasvun johtamiseen innostavalla ja positiivisella johtamisella.

Aamun aikana tutustutaan myös KoulutusOnlineen, jonka yli 300 verkkokurssin avulla koulutat itseäsi ja organisaatiotasi Pomon Enkelien ja muiden asiantuntijoiden opastamana missä ja milloin vain.

8.55 Yhteyden avaus
9.00 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun kuulumiset
Tuottaja Arja Kuitunen, Helsingin seudun kauppakamari
9.15 Kriisijohtamisesta kasvun johtamiseen – innostavalla ja positiivisella johtamisella
Minna Kurttila, ratkaisukeskeinen valmentaja, coach, työnohjaaja (STOry), psykoterapeutti ja sovittelija, Pomon Enkelit
10.00 Tilaisuus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.