KoulutusOnline-info ja kevään striimitarjonta

Aika: 10.1.2020 klo 9:30 - 10:00
Paikka: oma työpiste

Tervetuloa tutustumaan KoulutusOnlinen verkkokursseihin ja kevään striimikoulutuksiin.

Edistä työntekijöidesi työssäoppimista – kehität samalla yrityksesi kilpailuetua

Toimintatavat muuttuvat nopeasti ja työelämän murros haastaa meistä jokaisen oppimaan jatkuvasti uutta. Yksi oppimisen megatrendeistä on video, joka perinteiseen lähikoulutukseen verrattuna säästää aikaa ja rahaa, ja joustaa paikan suhteen. Videolla esitettävään asiaan on myös helppo palata myöhemmin.

Vuoden alussa on sopiva hetki tarkastaa, missä jamassa ovat omat sekä organisaation oppimisasiat.

Järjestämme perjantaina 10.1.2020 odotetun tilaisuuden KoulutusOnlinesta ja kevään striimitarjonnasta. Jos kaipaat uusia tuulia ja lisää inspiraatiota työhösi, osallistu tilaisuuteen paikan päällä tai striimin välityksellä. Saat tiiviin infopaketin KoulutusOnlinen yli 200 verkkokurssista ja kevään 2020 striimitarjonnasta.

Aikataulu
9.30 Tervetuloa! KoulutusOnline-palvelun esittely
Jukka Jääskeläinen, avainasiakaspäällikkö, Helsingin seudun kauppakamari

9.45 Kevään 2020 striimit
Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

10.00 Tilaisuus päättyy

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä.

Käytännössä varmistat vain, että tietokoneesi internetyhteys toimii, koneen ääniresurssit ovat käytössä ja äänenvoimakkuus sopivalla tasolla. Suosittelemme kuulokkeiden ja mikrofonin käyttöä.

Tilaisuus on maksuton.