KoulutusOnline: Etätyöstä lähityöhön – vai jotain siltä väliltä? maksuton

Aika: 15.10.2021 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta, Teams
Ilmoittaudu viimeistään 14.10.2021

Lokakuun KoulutusOnline-aamussa lakimies Kirsi Parnila käy läpi asioita, joita työnantajan tulee ottaa huomioon suunnitellessaan sitä paljon puhuttua uutta normaalia tapaa työskennellä.

Aamun aikana tutustutaan myös lyhyesti KoulutusOnlineen, josta löytyy Kirsin ja muiden asiantuntijoiden lähes 350 monipuolista verkkokurssia koko tiimin työn tueksi.

Aamun aiheina mm.:

• mitä jos työnantaja haluaa työntekijöiden palaavan työpaikalle, mutta työntekijä jatkaisi mieluummin etätyöskentelyä?
  • voiko työntekijä kieltäytyä palaamasta lähityöhön ja millä seurauksilla?
  • mitä kaikkea työnantajan tulee ottaa huomioon suunnitellessaan uutta normaalia tapaa työskennellä?

Ilmoittaudu mukaan!

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100