Klubi-info 27.4.2021 | teams

Aika: 27.4.2021 klo 9:00 - 10:30
Paikka: Teams-verkkotapahtuma
Ilmoittaudu viimeistään 27.4.2021

Kauppakamarin johtajaverkosto kokoaa yhteen jo yli 100 eri alojen johtajaa ja yritysten avainhenkilöä. Olisitko sinä yksi heistä?

Raivaa kalenteristasi tilaa, sillä 27.4.2021 tiistaina järjestämme odotetun maksuttoman infotilaisuuden klubitoiminnastamme! Jos olet jo pitkään kaivannut uusia tuulia, lisää inspiraatiota työhösi ja uusia kontakteja, niin osallistu etänä järjestettävään infoon ja kuulet lisää kauppakamarin klubitoiminnasta.

Saat tiiviin infopaketin klubeista ja tammikuussa lanseeratusta uudistetusta konseptista.

Tervetuloa kokemaan klubien vertaisverkoston ideaa ja voimaa!

Tilaisuus on maksuton.

9.00 Tilaisuus alkaa

Uudistettu Kauppakamarin johtajaklubi
Ulla Rossi, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.40 Mitä klubitoiminta on minulle antanut? Klubilaisen puheenvuoro.

10.00 Katse eteenpäin! Mitä opimme johtamisesta koronavuonna? Mikä muuttui pysyvästi?

Fasilitaattori Leena Jaakkola, Viestintävalmennus Leena Jaakkola

10.30 Tilaisuus päättyy.

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.