Klubi-info 12.1.2021 (maksuton)

Aika: 12.1.2021 klo 9:00 - 10:30
Paikka: omalta laitteelta

Kauppakamarin johtajaverkosto kokoaa yhteen jo yli 100 eri alojen johtajaa ja yritysten avainhenkilöä. Olisitko sinä yksi heistä?

Raivaa kalenteristasi tilaa, sillä 12.1.2021 tiistaina järjestämme odotetun maksuttoman infotilaisuuden klubitoiminnastamme! Jos olet jo pitkään kaivannut uusia tuulia, lisää inspiraatiota työhösi ja uusia kontakteja, niin osallistu etänä järjestettävään infoon ja kuulet lisää kauppakamarin klubitoiminnasta.

Saat tiiviin infopaketin klubeista ja vuoden vaihteessa lanseerattavasta uudistetusta konseptista.

Tervetuloa kokemaan klubien vertaisverkoston ideaa ja voimaa!

Tilaisuus on maksuton.

Striimin ohjeet
Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.