Kevään startti koulutusasiakkaille

Aika: 10.1.2020 klo 8:30 - 10:15
Paikka: OmaSP Stadion, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 7.1.2020

Kauppakamareiden jäsenille suunnattu maksuton aamiaistilaisuus.

Tervetuloa aamiaiselle ja yritysvierailulle OmaSP Stadionille koulutuskauden kick offiin!

Vierailulla pääset kuulemaan OmaSP Stadionin mahdollisuuksista yrityksille ja tutustumaan tiloihin.

Tilaisuudessa kerromme kevään koulutuksista ja esitellemme myös laajaa koulutustarjontaamme, joka varmistaa ketterän tavan osaamisen kehittämiseen organisaatioissa.

Ohjelma:

• 8:30 Aamupalabuffet ja vapaata jutustelua
  • 9:00 OmaSP Stadion esittely – Virpi Hautamäki
  • 9:15 Kevään lähikoulutukset Seinäjoella – Heidi Sikkilä, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • 9.30 KoulutusOnline – koulutusten Netflix! -myyntipäällikkö Jukka Jääskeläinen, Helsingin seudun kauppakamari
  • 9:55 Kevään 2020 verkkokoulutukset – Taina Parviainen, Helsingin seudun kauppakamari
  • 10:15 Tilaisuuden päättyy

Tilaisuus on maksuton kauppakamareiden jäsenorganisaatioiden henkilöille, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tilaisuuteen mahtuu 25 henkilöä.

Pst: Etkö pääse paikalle? Kello 9:30-10:15 ohjelmaan pystyt osallistumaan myös etänä striimin kautta, ilmoittaudu striimiin täältä»