Kauppakamarin pääomasijoitusinfo ja venture capital -käsikirjan julkistaminen (maksuton) | striimi

Ilmoittaudu täällä

Aika: 8.2.2021 klo 13:00 - 14:30
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 7.2.2021

Venture capital -sijoituksien määrä suomalaisiin startup-yrityksiin kasvoi koko 2010-luvun ajan ja sama trendi on jatkunut vahvana vuonna 2020. Yhä useampi suomalainen startup-yritys on viime vuosina toteuttanut rahoituskierroksia, ja sen myötä venture capital-sijoituksien yhteydessä solmittavat sopimukset vaikuttavat niiden arkeen ja toimintaan.

Tule kuulemaan Helsingin seudun kauppakamarin tilaisuuteen VC-rahoituskierroksen järjestämisestä niin yrityksen kuin sijoittajan näkökulmasta. Kuulet myös pääomasijoitusalan trendeistä ja mistä löytyy pääomasijoittajia. Tilaisuudessa esitellään myös Jonathan Andersinin kirja VC-sijoittamisesta.

”Kirja on ehdottomasti hyödyllistä luettavaa kaikille VC-sijoituksia suomalaisiin startup-yrityksiin hakeville yrittäjille, niihin pääomasijoituksia tekeville VC-sijoittajille sekä näitä osapuolia sopimusasioissa neuvoville asiantuntijoille.”  –  Markku Maula, pääomasijoitustoiminnan professori, Aalto-yliopisto

Aikataulu:

13.00 Tilaisuuden avaus
Marko Silen, johtaja, Helsingin seudun kauppakamari

13.05 Rahoituskierroksen järjestäminen startup-yritykseen Venture Capital-sijoitukset – käsikirja rahoituskierroksille Jonathan Andersin, Counsel, Asianajotoimisto DLA Piper Finland Oy

13.50 Rahoituskierros pääomasijoittajan näkökulmasta
Jakob Storå, Founding Partner, Superhero Capital

14.15 Pääomasijoitusalan trendit/ Pääomasijoitusalan markkinakatsaus ja mistä löytyy pääomasijoittajatToimitusjohtaja Pia Santavirta, Pääomasijoittajat ry.

14.30 Tilaisuus ja striimi päättyvät