Kauppakamarin kevätkokous 4.9.2020 (maksuton jäsentilaisuus)

Aika: 4.9.2020 klo 8:30 - 10:00
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 3.9.2020

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin sääntömääräinen kevätkokous pidetään koronapandemian vuoksi syksyllä 4.9.2020 kello 8.30 Sokos  Hotel Lakeudessa.

Samalla julkistetaan perinteikäs, jo vuodesta 1976 lähtien yhdessä Seinäjoen Seudun Nuorkauppakamarin kanssa myönnetty Läpi Harmaan Kiven-yrittäjäpalkinto! Palkinnolla halutaan nostaa esille etelä-pohjalaisia omalla alallaan menestyneitä yrityksiä, jotka ovat tavalla tai toisella raivanneet tiensä läpi harmaan kiven. Viime vuonna palkinto myönnettiin Hotelli-Ravintola Almalle.

Jäsenyrityksen edustaja! Voit osallistua kevätkokoukseen myös etänä, Teamsin välityksellä! Ilmoittaudu etäosallistujaksi torstaihin 3.9.2020 mennessä. Linkin kokoukseen toimitamme ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Kokouksen esityslistan voit ladata täältä ja toimintakertomuksen täältä. Huomaathan, että emme tulosta kokousaineistoa jaettavaksi kokouspaikalla.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!