Kauppakamarin jouluaamiainen Seinäjoki

Aika: 13.12.2019 klo 8:30 - 10:30
Paikka: Seinäjoki Areena
Ilmoittaudu viimeistään 6.12.2019

Jouluaamiaisella on hyvä hetki katsahtaa taakseen ja vaihtaa menneen vuoden kuulumiset. Tämä on hieno hetki siirtää ajatuksiaan hiljalleen kohti joulun viettoa ja mahdollisesti tulevaa vuotta!

Kauppakamarin jouluaamiainen tulee taas jo perinteeksi muodostuneella tyylillään. Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikat ovat edellisvuosina täyttyneet nopeasti!

Isäntänä kanssamme toimii Seinäjoki Areena Oy. Tervetuloa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.