Kauppakamarin jouluaamiainen, Seinäjoki

Aika: 13.12.2019 klo 8:30 - 10:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli
Ilmoittaudu viimeistään 6.12.2019

Kauppakamarin jouluaamiainen tulee taas jo perinteeksi muodostuneella tyylillään. Varaa paikkasi ajoissa, sillä paikat ovat edellisvuosina täyttyneet nopeasti!

Jouluaamiaisella on hyvä hetki katsahtaa taakseen ja vaihtaa menneen vuoden kuulumiset. Tämä on hieno hetki siirtää ajatuksiaan hiljalleen kohti joulun viettoa ja mahdollisesti tulevaa vuotta. Isäntänä kanssamme toimii Seinäjoki Areena Oy.

Ilmoittaudu mukaan nyt!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.