Kauppakamarin jouluaamiainen Kauhajoki

Aika: 5.12.2019 klo 8:30 - 10:30
Paikka: Kauhajoki, Valkoinen puu
Ilmoittaudu viimeistään 1.12.2019

Tule mukaan hakemaan joulufiilistä kauppakamarin perinteiseltä suositulta jouluaamiaiselta! Jouluaamiaisella on hyvä hetki katsahtaa taakseen ja vaihtaa menneen vuoden kuulumiset. Samalla voi myös hiljalleen siirtää ajatuksia kohti joulun viettoa ja tulevaa vuotta!

Tämä tilaisuus tulee täyttämään paikat, joten ole nopea ja varmista paikkasi!

Jouluaamiainen järjestetään Kauhajoella ja isäntänä kanssamme toimii jäsenemme Valkoinen puu! Tervetuloa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.