Kauppakamariaamiainen: Johtajuuden äärellä (maksuton)

Ilmoittaudu täällä

Aika: 15.10.2021 klo 8:00 - 9:30
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 14.10.2021

Tervetuloa Kauppakamariaamiaiselle!

Jäsenten aamiaisella nautimme maittavan aamupalan hyvässä seurassa kulloinkin vaihtuvan teeman merkeissä. Vaihdetaan kuulumisia, tutustutaan uusiin tuttavuuksiin, löydetään uusia liiketoimintakumppanuuksia, kasvatetaan kontakteja – hyödynnetään verkoston voimaa!

Tämän aamiaisen teemana on johtaminen.

Johtajuuden äärellä

Hyvä johtajuus puhuttaa.  Juuri nyt on trendikästä puhua rohkeasta, nykyaikaisesta, modernista, uuden sukupolven ja muutosjohtajuudesta. Mutta mistä hyvässä johtajuudessa ihan oikeasti onkaan kysymys? Pysähdytään aamiaisen ajaksi johtajuuden äärelle: keskustellaan johtamisen uudesta paradigmasta ja sen merkityksen ymmärtämisestä Covid19 jälkeisenä aikana.

Alustajana business coach, työnohjaaja ja LMI johtajuuskehittäjä Kaija Heittola.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 7.10.2021 täällä!

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100

Kello 8.00 Ilmoittautuminen