Kamarin jouluaamiainen (maksuton)

Aika: 11.12.2020 klo 8:00 - 10:00
Paikka: Seinäjoki Areena, A-halli, tila 270
Ilmoittaudu viimeistään 2.12.2020

On aika rauhoittua ja pikku hiljaa kääntää ajatuksia kohti lähestyvää joulua. Järjestämme jo pieneksi perinteeksi muodostuneen kamarin jouluaamiaisen Seinäjoki Areenan A-hallin väljissä tiloissa lämpimästä tunnelmasta kuitenkaan tinkimättä! Tule tapaamaan tuttuja ja tutustumaan uusiin jäsenyrityksiin!

Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.
Ilmoittaudu siis heti mukaan, paikkoja on rajoitetusti!

Aikataulu

kello 8:00   ovet aukaistaan, tarjoilu alkaa