KAMARIN ILTAKAFFIT: Hankinnan helppous?

Aika: 9.4.2019 klo 17:30 - 20:30
Paikka: Prima Power Oy, Nuppiväylä 7, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 3.4.2019

Keskustellaan ostamisesta!

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari yhdessä Prima Power ja Ostofokus Oy:n kanssa toivottavat kaikki hankinta-asioista kiinnostuneet yrittäjät, toimitusjohtajat sekä ostoista vastaavat tervetulleeksi iltakaffeille Prima Powerin uusiin tiloihin Seinäjoelle.

• 17:30 Kahvia ja jutustelua
  • 18:00 Tervetuloa
    – Pertti Kinnunen, toimitusjohtaja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • 18:10 Hankinnan rooli Prima Powerilla
    – Tommi Mäki, hankintapäällikkö, Prima Power
  • Kysymykset ja keskustelua
  • 19:00 Hankinnan merkitys yritykselle (kehittäminen ja ostojen tehostaminen
    – Hannu Pesonen, toimitusjohtaja, Ostofokus Oy
  • Kysymykset ja keskustelua
  • 20:00 Ohjattu tehdaskierros halukkaille

Tilaisuus on maksuton kaikille kauppakamareiden jäsenyrityksille riippumatta kenen kauppakamarin jäsentä edustat.
Ilmoittaudu ja varaa paikkasi tarjoiluiden riittävyyden varmistamiseksi, kiitos.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.