KAMARILOUNAS Seinäjoki

Aika: 13.3.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Kirkkokatu 23
Ilmoittaudu viimeistään 12.3.2019

Tervetuloa mukaan rentoon Kamarilounaaseen!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia rennossa hengessä lounaan ja alustuksen kera!

Starttaamme tänä vuonna 2019 Kamarilounas -kiertueen. Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!
Tilaisuudet alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi!

Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

Alustus
Yrityksen SWOT-analyysi ja älykäs myyntityö
– toimitusjohtaja Marko Orpana, liiketoimintajohtaja Riitta Jaskari sekä yritysneuvoja Erja Rautiala, Priima Yrityslaskenta Oy

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki jäsenyritysten henkilöt kautta maan!

Kamarilounaan tarjoavat Etelä-Pohjanmaan kauppakamari & Priima Yrityslaskenta Oy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.