KAMARILOUNAS Kurikka

Aika: 24.4.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Hotel Kurikka
Ilmoittaudu viimeistään 23.4.2019

Tervetuloa mukaan rentoon Kamarilounaaseen!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia rennossa hengessä lounaan ja alustuksen kera!
Starttaamme tänä vuonna 2019 Kamarilounas -kiertueen. Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!
Tilaisuudet alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

Alustus
Tarinoiden ja tunteiden herättäminen yrityksen viestinnässä ja markkinoinnissa.
– Propaganda Oy

Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki jäsenyritysten henkilöt sekä jäsenyydestä kiinnostuneet. Kamarilounaan tarjoavat Etelä-Pohjanmaan kauppakamari & Propaganda Oy

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.