KAMARILOUNAS Lapua

Aika: 28.10.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Marian talli, Puistotie 3 62100 Lapua
Ilmoittaudu viimeistään 22.10.2019

Tervetuloa mukaan rennolle kamarilounaalle Lapualle!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lounaan ja alustuksen kera! Lounastapaamisten tavoitteena on tavata rennosti ruuan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!

Tämä kamarilounas järjestetään yhteistyössä Priima Yrityslaskennan kanssa.

Teemana on: Tässä ajassa pärjäävät yritykset, jotka kykenevät uudistumaan

Omaksu 20-80-toimintatapa! Tilinpäätöksen jälkeen sen tarkastelu tulee tehdä siten, että 20 % käytetään menneen perkaukseen ja 80 % tulevaisuuden suunnitteluun.

Kehityshankkeita ei kannata perustaa mutu-tuntumaan. Käydään yhdessä läpi 4 kysymystä asian ratkaisemiseksi!

– Miten yritysten tulisi hyödyntää talousraportteja?

– Miten onnistun tulevaisuuden kehityshankkeiden painopisteiden valinnassa?

– Talouden tunnuslukujen seuranta – Mitä ja miten seuraan?

– Kuinka henkilöstö tulisi ottaa mukaan kehitykseen?

Mukana Priima Yrityslaskennasta taloushallinnon asiantuntija ja yritysneuvoja Erja Rautiala sekä taloushallinnon ratkaisumyyjä Minna Mård.

Kamarilounaat alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

Lounastamme Lapualla Marian tallilla.