KAMARILOUNAS Kurikka

Aika: 3.2.2020 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Wanha Asema, Kurikka
Ilmoittaudu viimeistään 3.2.2020 klo 9 mennessä

Tervetuloa mukaan rennolle kamarilounaalle Kurikan Wanhalle Asemalle!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lounaan ja alustuksen kera! Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!

Kurikan kamarilounaan alustajana Sovuntekijältä Keijo Tauriainen!

Konflikti työyhteisössä voi vaikeuttaa tuntuvasti työyhteisön toimintaa, mutta se voi myös olla voimavara tulevaisuuteen, kun vaikeat asiat voidaan käsitellä aidosti yhdessä ratkaisuja etsien. Työyhteisösovittelu on kehitetty 2010-luvulla yhdeksi menetelmäksi ratkaista työyhteisön haastetilanteita.

Sovuntekijä on yritys, joka tarjoaa työyhteisösovittelua kaiken kokoisille työpaikoille. Tule mukaan keskustelemaan ja kuulemaan työyhteisösovittelun tarjoamista mahdollisuuksista sekä nauttimaan maittavaa lounasta!

Tilaisuudet alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

Verkoston vipuvoimaa!