KAMARILOUNAS Alajärvi

Aika: 30.9.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Hotelli-Ravintola Alvariini, Paavolantie 1, 62900 Alajärvi
Ilmoittaudu viimeistään 30.9.2019 klo 9.00

Tervetuloa mukaan rennolle kamarilounaalle Alajärvelle Alvariiniin!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lounaan ja alustuksen kera! Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!

Tilaisuudet alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

Miten järkeistän yritykseni tiedonhallinnan tehokkaasti?

Jokainen yritys on luonut omanlaisensa tiedonkeräys ja -käsittely toimintamallinsa.

Se että onko se järkevä, nykyaikainen, tarpeeksi tehokas ja vastaa yrityksen nykyisiä ja tulevia tarpeita on konkreettinen kysymys, jonka jokaisen yrittäjän tulisi esittää itselleen.

Kamarilounaalla keskustellaan Alajärvisen Japon kanssa tehokkaista tiedonhallintajärjestelmistä, ja siitä millä tavoin yritys saa jouhevasti eri järjestelmät puhumaan keskenään ja tällä tavoin säästämään yrityksen ja yrittäjän kallista aikaa.

Nousukauden tasoituksen jälkeen on yrityksellä aikaresursseja kehittää omia toimiaan entistä tehokkaammaksi.

JAPOn toimitusjohtaja Toni Harjula sekä myynti- ja kehitysjohtaja Jukka Salmenautio tulevat kertomaan ja keskusteluttamaan, kuinka ohjelmistokehityksellä saavutetaan liiketoiminnan kasvua ja tehostamista!

Verkoston vipuvoimaa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.