KAMARILOUNAS Alajärvi

Aika: 30.9.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Hotelli-Ravintola Alvariini, Paavolantie 1, 62900 Alajärvi
Ilmoittaudu viimeistään 23.9.2019

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Tervetuloa mukaan rennolle kamarilounaalle Alajärvelle!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lounaan ja alustuksen kera! Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!

Tilaisuudet alkavat klo 11 ja päättyvät klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin? Sinä päätät, tervetuloa!

 

Alustus

JAPO Ohjelmistoista tulevat toimitusjohtaja Toni Harjula sekä myynti- ja kehitysjohtaja Jukka Salmenautio kertomaan ja keskusteluttamaan, kuinka ohjelmistokehityksellä saavutetaan liiketoiminnan kasvua ja tehostamista! 

Verkoston vipuvoimaa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.