KAMARILOUNAS Ähtäri

Aika: 25.3.2020 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Ähtäri, Hotelli Mesikämmen
Ilmoittaudu viimeistään 25.3.2020 klo 9 mennessä

Tervetuloa mukaan rennolle kamarilounaalle Ähtäriin!

Tule vaihtamaan kuulumisia ja ajatuksia lounaan sekä asiantuntija-alustuksen kera! Lounaskiertueen tavoitteena on tavata rennosti lounaan parissa vaihtaen kuulumisia ajankohtaisista aiheista, tutustua uusiin kontakteihin eli luoda verkostoja, lähellä jäsenyrityksiämme eli juuri Teitä!

Ähtärin Kamarilounaan teemana on hyvin ajankohtainen aihe, kansainvälisen työvoiman rekrytointi! Tule kuulemaan, miten helpotamme työvoimapulaa kansainvälisen rekrytoinnin avulla. Avaimet työvoimapulan ratkaisuun löytyvät kansainvälisissä osaajissa, mutta miten ja mistä?

Alustajina Baronan globaaleista resursseista vastaava asiantuntija Elina Koskela sekä aluejohtaja Pietu Purhonen ja Human Resources Consultant Niclas Pöytälaakso.

Kamarilounas alkaa klo 11 ja päättyy klo 13 mennessä. Teema vaihtelee eri lounaspaikoissa samoin kuin alustajakumppani.
Voit osallistua niille lounailla mitkä katsot hyödylliseksi! Haluatko vaihtaa kuulumisia näppärästi lähellä omaa työpistettäsi? Vai kenties tutustua toisella paikkakunnalla toimivien yrityksien edustajiin tai kuntapäättäjiin?

Sinä päätät, tervetuloa!

Verkoston vipuvoimaa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.