Kamariaamiainen teatterilla

Paikka: Seinäjoen kaupunginteatteri
Ilmoittaudu viimeistään 1.5.2019

KUTSU AAMIAISELLE TEATTERIIN

Tule kuulemaan Seinäjoen kaupunginteatterin uusimmat kuulumiset  – ja nauttimaan maittava aamiainen, unohtamatta odotettuja bisnespikatreffejä!

Järjestämme teatteri-infollisen aamiaisen tiistainaSeinäjoen kaupunginteatterin ylä-aulassa.

Aamiaisen aikana teatterin väki kertoo pienen tietoiskun mitä teatterille kuuluu tällä hetkellä,mitä kaikkea teatteri-iltaan voi yhdistää ja mitä palveluita meillä on teatteri-iltaan tarjolla, kuinka Törnävän kesäteatteri on käynnistymässä kurkaten samalle hiukan mitä syyskauden ohjelmistosta löytyy.

Aamiaisen ja alustuksen jälkeen odotettu bisnespikatreffit jossa ei voi vältyä käyntikorttien vaihtamiselta tai verkostojen kasvattamiselta!

Tule sinäkin ja tuo kaveri tullessaan jolle meirän pikatreffit on uusi kokemus!

Mukaan mahtuu 50 ensimäistä ilmoittautunutta.

Muistathan, että tämäkin tilaisuus on kaikille kauppakamarien jäsenyritysten henkilöille riippumatta minkä kamarin jäsen olet.

Tilaisuus on maksuton. Esteen ilmoittamatta jättämisestä perimme no show -maksun 54 euroa.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.