JohtajaKlubi-info (maksuton) | Teams

Aika: 16.2.2021 klo 14:00 - 15:30
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 15.2.2021

Kauppakamarin johtajaverkosto kokoaa yhteen jo yli 100 eri alojen johtajaa ja yritysten avainhenkilöä. Olisitko sinä yksi heistä?

Raivaa kalenteristasi tilaa, sillä 16.2.2021 tiistaina järjestämme odotetun maksuttoman infotilaisuuden klubitoiminnastamme!

Jos olet jo pitkään kaivannut uusia tuulia, lisää inspiraatiota työhösi ja uusia kontakteja, niin osallistu etänä järjestettävään infoon ja kuulet lisää kauppakamarin klubitoiminnasta!

Saat tiiviin infopaketin klubeista ja vuoden vaihteessa lanseerattavasta uudistetusta konseptista. Tilaisuus on maksuton.

14.00 Tilaisuus alkaa
Uudistettu Kauppakamarin johtajaklubi
Ulla Rossi, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

14.30 Mitä klubitoiminta on minulle antanut?
 Klubilaiset kertovat kokemuksistaan.

15.00 Katse eteenpäin! Mitä opimme johtamisesta koronavuonna? Mikä muuttui pysyvästi?
Fasilitaattori Leena Jaakkola, Viestintävalmennus Leena Jaakkola

15.30 Tilaisuus päättyy

Tervetuloa kokemaan klubien vertaisverkoston ideaa ja voimaa!

JOHTAJAKLUBI

Kaipaatko tukea, sparrausta ja vertaistukea johtajana? Etsitkö uutta inspiraatiota tulevaan vuoteen?

Tätä kaikkea löydät Kauppakamarin johtajaklubeista. Kauppakamarin johtajaklubi on luottamusverkosto, jossa kerran kuukaudessa kuullaan huippupuheenvuoroja ja niistä keskustellaan ammattifasilitaattorin johdolla. Lue lisää »