Johan on Kiinan markkinat!

Aika: 8.3.2018 klo 9:30 - 15:00
Paikka: Kuortaneen Urheiluopisto
Ilmoittaudu viimeistään 1.3.2018

Tervetuloa yritysten ajankohtaispäivään kuulemaan Kiina-asiantuntijoiden käytännön vinkit kiinalaisesta bisneskulttuurista, matkailusta sekä kaupankäynnistä

Mikäli ilmoittautumiskaavake oikealle ei anna ilmoittaa tietoja, on tilaisuus täynnä. Voit ilmoittautua varasijalle heidi.sikkila(at) kauppakamari.fi

Tarjolla paljon käytännön vinkkejä!

Kenelle: Teollisuuden ja matkailualan yrityksille
johanonkiinanmarkkinat_logo

Tilaisuudessa käytännön vinkit kiinalaisesta bisneskulttuurista, matkailusta sekä kaupankäynnistä. Käytännön neuvoja saat yritysmaailman sekä matkailun asiantuntijoilta esim.
– kiinalaiseen kulttuuriin
– liike-elämän etikettiin
– tuotteiden ja palvelujen vientiin tai tuontiin liittyvissä asioissa.

Asiantuntija-apua ovat tarjoamassa Katarina Wakonen Visit Finlandista, patenttiasiamies Fu-Chia Aspelin ja eurooppapatenttiasiamies Erkki Rahkonen Berggreniltä, Kiina-asiantuntija Kirsi Mantua-Kommonen, professori Jukka Salo, vientipäällikkö Jani Vänskä Atrialta ja vientiasiantuntija Jinyu Ding.

Iltapäivän Gongfu Cafessa pureudutaan syvemmälle kiinalaiseen liike-elämään.

Ajankohtaispäivän järjestävät Ähtäri Zoo Panda Visit -hanke, Etelä-Pohjanmaan Kauppakamari, Etelä-Pohjanmaan ELY-keskus/ Team Finland sekä Etelä-Pohjanmaan liitto.

• 9.30 Ilmoittautuminen ja kahvit
  • 9.45 Avaussanat – toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
  • 10.00 Pandojen vaikutus aluetalouteen Euroopassa, professori Jukka Salo Ähtäri Zoo
  • 10.45 Kiinalaiset matkailijat Suomessa – Ajankohtaisuutiset Kiinan markkinoilta, Katarina Wakonen, tutkimuspäällikkö Business Finland/ Visit Finland
  • 11.30 Miten kohdata kiinalainen? – Business-neuvottelut ja matkailupalveluiden mukauttaminen, Kirsi Mantua-Kommonen
    toimitusjohtaja, AuroraXplorer Oy
  • 12.15 LOUNAS (omakustanteinen)
  • 13.00 Iltapäivän Gongfu Cafe -teemapajat:

Teema 1: Suojaa oikeutesi Kiinassa
Tärpit Kiinan erityispiirteistä IPR-asioissa!
-patenttiasiamies Fu-Chia Aspelin ja eurooppapatenttiasiamies Erkki Rahkonen, Berggren.
Teema 2: Kiinalaiset leirikouluryhmät Suomessa
Millaisille leirikoulutuotteille on kysyntää? Mihin
kiinalaislapset kuluttaisivat taskurahansa?
– asiantuntija AuroraXplorer
Teema 3: Millaisia palveluja kiinalaismatkaililjoille?
Miten mukautamme palvelut vastaamaan toiveita?
Kumpi on tärkeämpi, valokuva vai elämys?
-asiantuntija AuroraXplorer
Teema 4: Kiinalainen bisneskulttuuri
Kiinalaisen bisneskulttuurin salat sekä kontaktien
luominen – vientipäällikkö Jani Vänskä,
Atria ja asiantuntija Jinyu Ding, Xport.

• 14.45 Päätössanat, kaupunginjohtaja Jarmo Pienimäki, Ähtärin kaupunki

Tilaisuus on maksuton osallistujille, mutta edellyttää ilmoittautumisen 1.3.2018 mennessä!

yhteistyossa_logot