JÄSENKAFFIT Helatukku

Aika: 21.8.2020 klo 8:30 - 11:00
Paikka: Helatukku, Yrittäjäntie 6, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 18.8.2020

Tule luomaan uusia kontakteja ja ylläpitämään nykyisiä suosituille jäsenten aamukaffeille! Tällä kertaa pääsemme Back to work– tunnelmissa tutustumaan isäntäyrityksenä toimivan Helatukun uusittuihin tiloihin sekä samalla kuulemaan nykyisin saman katon alta löytyvän, konserniin kuuluvan sisaryrityksen Kodin Valaistussuunnittelu Oy:n (KVS Oy), kuulumiset!

Aikataulu
8.15 Ilmoittautuminen ja kahvittelu
8.30 Kamarin tervetuloa
8.40 Helatukun esittely
Bisnespikatreffit
Tutustuminen Helatukun tiloihin
Tilaisuus päättyy noin klo 10.00

Kauppakamarin aamukaffit on hyvä tapa tutustua muiden yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöihin, luoda ja ylläpitää verkostoja liiketoiminnan kehittämisen tueksi ja jutustella ajankohtaisista asioista.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.