JÄSENKAFFIT Helatukku (maksuton)

Aika: 21.8.2020 klo 8:30 - 10:00
Paikka: Helatukku, Yrittäjäntie 6, 60100 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 18.8.2020

Tule luomaan uusia kontakteja ja ylläpitämään nykyisiä suosituille jäsenten aamukaffeille! Tällä kertaa pääsemme Back to work– tunnelmissa tutustumaan isäntäyrityksenä toimivan Helatukun uusittuihin tiloihin sekä samalla kuulemaan nykyisin saman katon alta löytyvän, konserniin kuuluvan sisaryrityksen Kodin Valaistussuunnittelu Oy:n (KVS Oy), kuulumiset!

Aikataulu
8.15 Ilmoittautuminen ja kahvittelu
8.30 Kamarin tervetuloa
8.40 Helatukun esittely
Bisnespikatreffit
Tutustuminen Helatukun tiloihin
Tilaisuus päättyy noin klo 10.00

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!

Kauppakamarin aamukaffit on hyvä tapa tutustua muiden yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöihin, luoda ja ylläpitää verkostoja liiketoiminnan kehittämisen tueksi ja jutustella ajankohtaisista asioista.