JÄSENKAFFIT Chemigatella

Aika: 12.5.2017 klo 8:00 - 10:00
Paikka: Chemigate, Simpsiöntie 682, Lapua
Ilmoittaudu viimeistään to 4.5.

Tule sinäkin luomaan uusia kontakteja ja ylläpitämään nykyisiä suosituille jäsenten aamukaffeille!

Kauppakamarin aamukaffit on hyvä tapa tutustua muiden yritysten ja organisaatioiden avainhenkilöihin, luoda ja ylläpitää verkostoja liiketoiminnan kehittämisen tueksi ja jutustella ajankohtaisista asioista.

Kevään viimeiset jäsenkaffit järjestetään Chemigatella Lapualla, jossa isäntänä toimii toimitusjohtaja Seppo Lamminmäki. Aamun aikana kuullaan Chemigaten kuulumisia, kauppakamarin ajankohtaisia uutisia ja verkostoidutaan osallistujien kesken, joten ota käyntikortit mukaan.

Jäsenaamukaffit on tarkoitettu kaikille jäsenyritysten ja -organisaatioiden henkilöille. Ota avoin mieli, rento asenne ja käyntikortit mukaan.

Tervetuloa!

Tietoa ilmoittautumiseen ja peruutusehdot