HMJ-info: B2B myynnin trendit ja näiden vaikutus myyntijohtajan arkeen (maksuton)

Aika: 8.6.2021 klo 9:00 - 10:00
Paikka: omalta laitteelta
Ilmoittaudu viimeistään 7.6.2021 klo 15

Kulunut vuosi on ollut kaikille poikkeuksellinen. Olemme ottaneet digitaalisen kehityksen kolmiloikan. Iso osa yrityksistä siirtyi lähes yhdessä yössä etä -ja verkkomyyntiin. Ennustettavuus on organisaatioissa hankaloitunut merkittävästi ja tämä haastaa myynnin johtoa. Mitä sitten on luvassa? Miten myyntijohtajana vastata muuttuneeseen kenttään ja johtaa myyjät menestykseen?

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ja Myynninmaailma Oy:n vuonna 2018 aloittama Hyväksytty Myyntijohtaja -kurssi on lähtenyt konkreettisesta tarpeesta ja halusta auttaa sekä panostaa suomalaiseen myynnin johtamiseen. Kursseja on tähän mennessä toteutettu Seinäjoen lisäksi Oulussa, Turussa, Jyväskylässä ja Helsingissä. Näiden paikkakuntien lisäksi kursseja on alkamassa mm. Kuopiossa.

Kurssi on käytännönläheinen, tiivis ja kokonaisvaltainen koulutus, jonka tavoitteena on valmentaa osallistujat oman myyntiorganisaation johtamiseen sekä sparrata ja vahvistaa osaamista nykyaikaisiin menetelmiin myynnin johtamisessa.

Jokaisen menestyvän myyntijohtajan takana on mahdollisuus kouluttautua, verkostoitua ja sparrata uusia ajatuksia. Hyväksytty myyntijohtaja -kurssi tarjoaa kaikkea tätä – laadukkaan ja kokonaisvaltaisen kurssikokonaisuuden, nykyaikaiset menetelmät ja käytännönläheisen toteutuksen.

9:00 Tilaisuuden avaus
Heidi Sikkilä, palvelupäällikkö, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari & Mari Ranta, projektipäällikkö, Myynninmaailma Oy

B2B myynnin trendit ja näiden vaikutus myyntijohtajan arkeen
Mikko Isoniemi, kehitysjohtaja, Ilkka-Yhtymä

Mitä hyötyä minulle & edustamalleni yritykselle oli HMJ-kurssista
HMJ kurssin suorittaneiden kokemuksia myyntijohtaja AnnHelen Furubacka-Kinnunen, Seritec Oy

Kysymykset & keskustelua

10:00 Kiitokset & tilaisuuden päätös

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ja Myynninmaailma Oy:n kanssa.

Tervetuloa linjoille!