HALLITUSKLUBI

Paikka: Kokkola
Ilmoittaudu viimeistään 10.5.2019

HALLITUSKLUBI TULEE TAAS!

Hallitusklubi kokoaa keskipohjalaisia, pohjalaisia ja eteläpohjalaisia pk-yritysten vaikuttajia yhteen kuulemaan ja keskustelemaan hallitustyön kehittämisestä. Järjestyksessä kolmatta kertaa pidettävä klubi rantautuu tällä kertaa Kokkolaan. Osallistujat ovat kehuneet aiempien Hallitusklubien palautearvioissaan puhujia, sisältöä ja järjestelyjä.

Hallitusklubin pääteemana on muutoksen johtaminen, ja klubissa pohditaan esimerkiksi seuraavia kysymyksiä:

• Miten muutosta luotsataan hallitusti?
  • Mikä on hallituksen rooli muutoksen johtamisessa?
  • Kuinka hallitus tukee parhaiten operatiivista johtoa?

MUUTOKSEN JOHTAMINEN – ONKO HALLITUS HEREILLÄ?

Aika:                   Tiistaina 14.5. 2019 klo 14-17 (omakustanteinen lounas klo 13-13.45)
Paikka:               Kokkolan Yliopistokeskus Chydenius, Talonpojankatu 2B

Tilaisuudessa inspiroivia näköaloja tarjoavat mm.

• Jorma Eloranta, vuorineuvos, hallituksen puheenjohtaja, Stora Enso Oyj
  • Mikko Luoma, hallituksen puheenjohtaja, Keskipohjanmaan Kirjapaino Oyj
  • Monika von Bonsdorff, professori, Vaasan yliopisto / Kokkolan yliopistokeskus Chydenius
  • Heikki Suutala, puheenjohtaja, Hallituspartnerit Pohjanmaa ry

Hallitusklubi on tarkoitettu HHJ-kurssin käyneille, Hallituspartnerit Pohjanmaan jäsenille sekä kaikille hallitustyöskentelyn kehittämisestä kiinnostuneille.

Hallitusklubin järjestävät  Hallituspartnerit Pohjanmaa ry, Pohjanmaan kauppakamari ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari. Yhteistyökumppaneina ovat Staffpoint, Lähitapiola, Nordea ja Pohjanmaan Ekonomitoimisto.

Ilmoittaudu mukaan tästä!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.