HallituksetTöihin! -aktivointikampanjan päätöstilaisuus 5.11.2021 Alavus

Aika: 5.11.2021 klo 7:30 - 9:30
Paikka: Hotelli Alavus, Järviluomantie 4, 63300 Alavus
Ilmoittaudu viimeistään 1.11.2021

Menestyksellinen HallituksetTöihin! -aktivointikampanjamme Kuudestaan-alueella lähestyy loppuaan ja nyt on hyvä hetki tarkastella aikaansaatuja tuloksia ja saatuja kokemuksia.

Tule mukaan maksuttomaan aamupalatilaisuuteemme kuulemaan, miten yrityksissä on innostuttu laittamaan hallitukset töihin tukemaan yritystä ja sen omistajia kulloisissakin kehityshaasteissa.

Tilaisuudessa voit myös varata ajan ”Hallitusklinikalle”, jossa voit myöhemmin käydä kahdenkeskisen keskustelun yrityksesi hallitustyön kehittämisestä Hallituspartnereiden asiantuntijan kanssa.

Aikataulu

klo 7.30             Yhteinen aamupala

klo 8.30             Avaus: HallituksetTöihin! aktivointikampanja osana Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palveluita, tj. Pertti Kinnunen

klo 8.35             Alustus: Saatiinko hallitukset töihin? – yhteenvetoa eteläpohjalaisten yritysten hallitustyöskentelystä – missä onnistuimme ja mitä havaitsimme, projektipäällikkö Matti Sepponen

klo 8.55              Case1: Hallitus yrityksen kehityksen vauhdittajana, tj. Jari Rintamäki, Korikorjaus Jii&Jii Oy

klo 9.10              Case2: Kehitysaskeleemme toimivaan hallitustyöhön pääsemisessä, tj. Lasse Saarenpää, Laten Kone Oy

9.25                    Tietoisku: Hallituspartnerit Pohjanmaan palveluista; Hallitusklinikka

9.30                     Tilaisuus päättyy

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100