HallituksetTöihin! -aktivointikampanjan päätöstilaisuus 17.11.2021 Kauhava, Ylihärmä

Ilmoittaudu täällä

Aika: 17.11.2021 klo 7:30 - 9:30
Paikka: Härmän kylpylä, Vaasantie 22, 62375 Ylihärmä
Ilmoittaudu viimeistään 12.11.2021

Menestyksellinen HallituksetTöihin! -aktivointikampanjamme Aisaparin alueella lähestyy loppuaan ja nyt on hyvä hetki tarkastella aikaansaatuja tuloksia ja saatuja kokemuksia.

Tule mukaan maksuttomaan aamupalatilaisuuteemme kuulemaan, miten yrityksissä on innostuttu laittamaan hallitukset töihin tukemaan yritystä ja sen omistajia kulloisissakin kehityshaasteissa.

Tilaisuudessa voit myös varata ajan ”Hallitusklinikalle”, jossa voit myöhemmin käydä kahdenkeskisen keskustelun yrityksesi hallitustyön kehittämisestä Hallituspartnereiden asiantuntijan kanssa.

Aikataulu

klo 7.30             Yhteinen aamupala

klo 8.30             Avaus: HallituksetTöihin! aktivointikampanja osana Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palveluita, tj. Pertti Kinnunen

klo 8.35             Alustus: Saatiinko hallitukset töihin? – yhteenvetoa eteläpohjalaisten yritysten hallitustyöskentelystä – missä onnistuimme ja mitä havaitsimme, projektipäällikkö Matti Sepponen

klo 8.55             Case1: Hallitustyöskentely yrityksen sukupolvenvaihdoksen tukena, hallituksen pj Jari Välikangas, Kuljetusliike Jari Välikangas Oy

klo 9.10             Case2: Advisory Board vauhdittamassa kasvuyritystä, tj. Annika Puro-Aho, Hopea-Puro Oy

9.25                    Tietoisku: Hallituspartnerit Pohjanmaan palveluista; Hallitusklinikka

9.30                     Tilaisuus päättyy

Huom. Olemme ottaneet käyttöön uuden kauppakamarikaupan. Kaikki tilaisuudet ja koulutukset menevät ostoskorin kautta. Kannustamme tekemään henkilökohtaisen rekisteröinnin, jolloin maksullisissa koulutuksissa saatte heti jäsenetuhinnan ja ilmoittautuminen on vaivattomampaa.

Autamme mielellämme, otathan yhteyttä ep@kauppakamari.fi, (06) 429 8100