Finanssiwebinaari – 2021 haasteiden ja mahdollisuuksien vuosi (maksuton)

Aika: 20.11.2020 klo 10:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 18.11.2020

Tervetuloa Nordean ja Helsingin seudun kauppakamarin webinaariin kuulemaan finanssimaailman asiantuntijoiden näkemyksiä tulevan vuoden haasteista ja mahdollisuuksista. Mukana Nordean pääekonomisti Tuuli Koivu, Nordean Business Bankingin johtaja Nina Arkilahti ja Varman toimitusjohtajaja Risto Murto. Webinaarin moderoi Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemi.

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Tilaisuuden järjestää Helsingin seudun kauppakamari yhteistyössä Nordean kanssa.

Tilaisuuden avaus ja osallistujien esittely
Juho Romakkaniemi

Kriisi kiristää kilpailua