EP Elinkeinoelämän Foorumi | maksuton

Ilmoittaudu täällä

Aika: 26.5.2021 klo 10:00 - 15:00
Paikka: Seinäjoki Areena, B-halli, 2. krs, B90. Kirkkokatu 23.
Ilmoittaudu viimeistään 18.5.2021 kello 12 mennessä

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin ja Elinkeinoelämä EK:n perinteinen EP:n Elinkeinoelämän foorumi kokoaa yhteen Etelä-Pohjanmaan liike-elämän vaikuttajat yhteisten asioiden äärelle. Kummallinen vuosi COVID19 -viruksen kanssa on takana ja maailma kauttaaltaan muuttanut toimialoja ja tapaa työskennellä – toisille pandemialla on ollut positiiviset vaikutukset ja osalla puolestaan katastrofaaliset.

Millä porskutamme tästä eteenpäin? Mikä muuttuu pysyvästi, sillä entiseen ei ole enää paluuta? Futuristi Perttu Pölönen ravistelee ajatuksiamme EP Elinkeinoelämän foorumissa ja pistää pahnat pölisemään!

Tule kuulemaan ja keskustelemaan yrityselämän puhujiemme sekä toistemme kanssa näistä teemoista. Omissa puheenvuoroissaan näkemyksiä ja kokemuksia tarjoavat Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n johtava ekonomisti Sami Pakarinen, Secapp:in, Vuoden Kasvuyritys 2020, toimitusjohtaja Kari Aho sekä futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen. Tilaisuutta fasilitoi ja väkeä keskusteluttaa toimittaja Terhi Pirilä-Porvali.

Johtava ekonomisti Sami Pakarinen, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Toimitusjohtaja, Kari Aho, Secapp

Futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota.

Tule mukaan alueemme vaikuttavimpaan elinkeinoelämän kohtaamiseen!

9:30               Ilmoittautuminen alkaa
10:00             Avaussanat, Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin puheenjohtaja Juhamatti Aronen, toimialajohtaja Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
10:10             Ajankohtaista taloudesta, johtava ekonomisti Sami Pakarinen, Elinkeinoelämän liitto EK.
11:00-12:00   Lounastauko
12:00-13:00   Secapp Oy – kriisiviestinnästä kansainvälistä liiketoimintaa, toimitusjohtaja, Kari Aho, Secapp
13:00-13:15   Kahvitauko
13:15-14:30   Keynote: Ei anneta hyvän kriisin mennä hukkaan, futuristi, tietokirjailija Perttu Pölönen
14:30             Päivän yhteenveto ja tilaisuuden päätös, toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Ilmoittaudu 18.5.2021 kello 12 mennessä. Lähiosallistumiseen paikkoja rajoitetusti. Etäosallistuminen toteutetaan Teamsilla. Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille sähköpostitse 24.5.2021 iltapäivällä.

Tilaisuus on maksuton.
Foorumin osallistujille tarjoavat Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari.