Uusi ajankohta: EP Elinkeinoelämän Foorumi 2020

Aika: 4.9.2020 klo 10:00 - 15:30
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 28.8.2020

Etelä-Pohjanmaan merkittävin yrityselämän kohtaamispaikka, Elinkeinoelämän Foorumi 2020 kokoaa yhteen alueen yritysjohtajat ja vaikuttajat!

20-luvulla johtamisen ja esimiestyön merkitys on vahvasti korostunut. Johtamiselta ja organisaatioilta odotetaan yhä enemmän muuttuvassa ja alati digitalisoituvassa maailmassa vastuullisuusasioiden sekä osaajien veto- ja pitovoiman kysymysten lisäksi.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan yrityselämän puhujiemme sekä toistemme kanssa näistä teemoista. Tilaisuutta fasilitoi ja väkeä keskusteluttaa sanavalmis toimitusjohtaja Antti Savola, Novice Oy.

Tule mukaan alueemme vaikuttavimpaan elinkeinoelämän kohtaamiseen!

Ilmoittaudu 28.8.2020 mennessä.

Tilaisuus on maksuton.
Foorumin osallistujille tarjoavat Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari.

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.