EP Elinkeinoelämän Foorumi 2020 (maksuton)

Aika: 4.9.2020 klo 10:00 - 15:30
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 3.9.2020

Etelä-Pohjanmaan merkittävin yrityselämän kohtaamispaikka, Elinkeinoelämän Foorumi 2020 kokoaa yhteen alueen yritysjohtajat ja vaikuttajat!

20-luvulla johtamisen ja esimiestyön merkitys on vahvasti korostunut. Johtamiselta ja organisaatioilta odotetaan yhä enemmän muuttuvassa ja alati digitalisoituvassa maailmassa vastuullisuusasioiden sekä osaajien veto- ja pitovoiman kysymysten lisäksi.

Tule kuulemaan ja keskustelemaan yrityselämän puhujiemme sekä toistemme kanssa näistä teemoista. Omissa puheenvuoroissaan näkemyksiä ja kokemuksia tarjoavat Atria Oy:n vastuullisuusjohtaja Merja Leino, SeAMK tekniikan johtaja Heikki Rasku, partneri Minna Metsälä Ocio Oy:stä sekä Elinkeinolämän EK:n pääekonomisti Penna Urrila. Tilaisuutta fasilitoi ja väkeä keskusteluttaa sanavalmis toimitusjohtaja Antti Savola, Novice Oy.

Voit osallistua tapahtumaan myös etänä, Teamsin välityksellä! Ilmoittaudu etäosallistujaksi torstaihin 3.9.2020 mennessä. Linkin, jolla pääset liittymään tapahtumaan, toimitamme ilmoittautumisajan umpeuduttua.

Asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveys on meille ensiarvoisen tärkeää ja voit turvallisesti tulla lähikoulutuksiimme. Noudatamme ja seuraamme jatkuvasti viranomaisten ohjeistuksia ja määräyksiä. Huomioimme tilaisuuksiemme osallistujamäärissä sen, että tarvittava turvaväli onnistuu. Myös hygieniaan kiinnitetään erityistä huomiota. Kaikkiin kauppakamarin koulutuksiin voit osallistua myös etäyhteydellä!

Tule mukaan alueemme vaikuttavimpaan elinkeinoelämän kohtaamiseen!

9:30               Ilmoittautuminen alkaa
10:00             Avaussanat, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
10:15-11:15   Talouden näkymät koronakriisin yli – miten Suomi saa uudesta kasvusta kiinni?
                       Pääekonomisti Penna Urrila, Elinkeinoelämän liitto EK
11.30-12:30   Lounas
12:30-13:15   Vastuullisuusjohtaja Merja Leino, Atria
13:15-14:00   ”Digitalisaatio vyöryy tehtaisiin”, Tekniikan yksikön johtaja Heikki Rasku, SeAMK
14:00-14:30   Kahvitauko
14:30-15:30   Keynote: ”Muutosjohtajana vai johtajana muutoksessa”, Partner Minna Metsälä, Ocio Oy
15:30             Päivän yhteenveto, toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari

Ilmoittaudu 3.9.2020 mennessä.

Tilaisuus on maksuton.
Foorumin osallistujille tarjoavat Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari.

Foorumin jälkeen keräännymme vielä yhdessä kello 15.30-17.00 After Workin merkeissä Pub Wilsonin puolelle jatkamaan keskustelua. Myös After Work-tilaisuus on maksuton.