EP Elinkeinoelämän foorumi 2019: 20-luvun Suomi

Aika: 12.4.2019 klo 11:00 - 16:00
Paikka: Sokos Hotel Lakeus, Torikatu 2, Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 5.4.2019

Tervetuloa Elinkeinoelämän foorumiin kuulemaan ja keskustelemaan elinkeinoelämän ajankohtaisesti teemoista. Millainen on tuleva 20-luku? Mitä haasteita ja mahdollisuuksia elinkeinoelämää kohtaa? Kuinka varmistaa, että osaamme kääntää haasteet voitoksi? Miten varmistaa osaava työnvoima ja mitä on tulevaisuuden työvoima? Mikä on realistinen talouden kuva, miten pitkälle noususuhdanne kantaa.

Yrityselämän äänen puheenvuoroissaan tarjoavat hallitusammattilainen Riitta Huuhtanen sekä Atria Oyj:n toimitusjohtaja Juha Gröhn, johtaja Ilkka Oksala Elinkeinoelämän keskusliitto EK.

Foorumia fasilitoivat Matti Korkiatupa ja Antti Savola. Fasilitaattorit haastavat ja keskusteluttavat sekä kannustavat vuorovaikutusta puhujien ja yleisön välillä.

Tule mukaan alueemme vaikuttavimpaan elinkeinoelämän kohtaamiseen!

10.45 ilmoittautuminen alkaa
11.00 – 12.00 verkostoitumislounas

12.00 Tervetuloa
– toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja toimialajohtaja, Juhamatti Aronen, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa

12.15 EK Foorumi: Kuinka työ ja työnhakija kohtaavat
– mikä estää työllistymistä
– mistä tulevaisuuden tekijät
– työelämä- johtaja Ilkka Oksala, Elinkeinoelämän keskusliitto Ek

13.15 Hallituksen rooli yrityksen muutostilanteissa
– Riitta Huuhtanen, hallitusammattilainen

14.15 – 14.30 verkostoitumis- ja kahvitauko

14.30 Yritysnäkymät 20-luvulla
– Juha Gröhn, toimitusjohtaja, Atria Oyj

15.15 Päätös puheenvuoro
– Pertti Kinnunen, toimitusjohtajana, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
15.30 Päätös

Elinkeinoelämän foorumi toteutetaan Elinkeinoelämän keskusliiton ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin yhteistyönä.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Tapahtumassa mukana elämänturvayhtiö

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.