Elinkeinoelämän foorumi: Miten palautetaan kilpailukyky ja noustaan kasvu-uralle? | webinaari

Aika: 4.5.2021 klo 14:00 - 15:00
Paikka: Teams-verkkotapahtuma
Ilmoittaudu viimeistään 3.5.2021 klo 12 mennessä

Valtionvarainministeriön helmikuussa julkistaman selvityksen mukaan Suomen kilpailukyky on jäänyt selvästi jälkeen muista Pohjoismaista sekä Hollannista ja Saksasta. Kasvua ja investointeja tarvitaan, jos haluamme pitää kiinni pohjoismaisesta hyvinvointimallista. Rakenteellisia muutoksia pitää tehdä niin työelämässä kuin logistiikassa.

Näitä kysymyksiä pohditaan tämänkertaisessa Elinkeinoelämän foorumissa. Tilaisuus järjestetään yhdessä Elinkeinoelämän keskusliitto EK:n ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin kanssa.

Miten palautetaan Suomen kilpailukyky ja kasvu
Jyri Häkämies
Toimitusjohtaja, Elinkeinoelämän keskusliitto EK

Suomen logistinen kilpailukyky, mikä muuttuu?
Päivi Wood
Johtava asiantuntija, Keskuskauppakamari

Foorumin puheenjohtajana toimii Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Juha Häkkinen.

Tilaisuus on osallistujille maksuton.

Ilmoittaudu mukaan 3.5. klo 12 mennessä.
Linkki foorumiin liittymiseksi lähetetään ilmoittautuneille 3.5. iltapäivällä.

Tilaisuuden järjestää Pohjanmaan kauppakamari. Tilaisuus on avoinna kaikille Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin jäsenille ja on maksuton.