Back to work – Nammo Lapua Oy

Aika: 16.8.2019 klo 8:15 - 10:30
Paikka: Nammo Lapua Oy, Patruunatehtaantie 15, 62100 Lapua
Ilmoittaudu viimeistään 12.8.2019

Back to Work jäsenkaffit isäntänä Nammo Lapua!

Kamarin Back to Work ei tarkoita paluuta tuttuun ja turvalliseen, vaan meillä hieman haastetaan itseämme – siitähän kuitenkin verkostojen kasvattamisessa on kyse!

Kamarin kesäloman jälkeisessä aamukaffitilaisuudessa perjantaina 16.8.2019 isäntänä toimivan Nammo Lapua Oy:n tiloissa pääsemme myös jälleen odotetuille bisnespikatreffeille!

Kesäterä ei haittaa, kamarimme karistaa karstat!

Varaa vauhdilla oma paikkasi, sillä paikkoja on vain rajallinen määrä!

TERVETULOA!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.