Asiaa taloudesta eduskuntavaaliehdokkaille -kiertue

Aika: 21.2.2019 klo 11:00 - 13:00
Paikka: Seinäjoki Areena, Komia kabinetti, Kirkkokatu 23, 60220 Seinäjoki
Ilmoittaudu viimeistään 19.2.2019

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari ja Taloudellinen tiedotustoimisto TAT järjestävät kamarilounaan, jossa Vaasan vaalipiirin kansanedustajaehdokkailla on mahdollisuus verkostoitua alueen yritysedustajien kanssa sekä kuulla päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta. Tilaisuus on osa valtakunnallista kauppakamareiden ja TAT:n yhteiskiertuetta.

Tilaisuuden tarkoituksena on tarjota ehdokkaille tietoa yritysten merkityksestä työn ja hyvinvoinnin rakentamisessa, kertoa muun muassa osaavan työvoiman ja kansainvälisen kilpailukyvyn tärkeydestä sekä ennen kaikkea tarjota ehdokkaille päätöksenteon pohjaksi tietoa taloudesta.

Keskuskauppakamarin toimitusjohtaja Juho Romakkaniemen mukaan on tärkeää, että kansanedustajaehdokkaat saavat ajankohtaisen kokonaiskäsityksen siitä, missä Suomessa mennään.

”Suomen eduksi toiminut maailmanlaajuinen taloussuhdanne on kääntymässä, joten tulevilta päättäjiltä vaaditaan rohkeutta toteuttaa suuria rakenteellisia uudistuksia. Niistä kaikkein kriittisin on työllisyysasteen nostaminen lähelle pohjoismaista tasoa. Yritysten kyvyllä luoda työtä ja hyvinvointia on tässä oma tärkeä roolinsa,” Romakkaniemi korostaa.

TILAISUUDEN OHJELMA

11.00     Yhteinen lounas Arena-ravintola
11.30     Avaussanat,
toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari
11.40     Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista
toimitusjohtaja Kari Väisänen, TAT
12.00    Osaava työvoima ja sujuva liikenne – vaikutukset pk-yrityksen näkökulmasta
toimitusjohtaja Johanna Ratia, Farmtools Oy
12.15    Terve kilpailu ja sääntelyn purkaminen
toimialajohtaja Juhamatti Aronen, Etelä-Pohjanmaan Osuuskauppa
12.30     Keskustelua

Tilaisuutta varten tuotetaan julkaisu Tykkää hyvinvoinnista! – yhteiskunnallista asiaa taloudesta, yrityksistä, nuorista ja kansan arvoista, joka on koostettu Elinkeinoelämän tutkimuslaitoksen (Etla), Keskuskauppakamarin ja Taloudellisen tiedotustoimiston (TAT) ja T-Median yhteistyönä. UPM on tukenut julkaisun toteuttamista.

Lämpimästi tervetuloa!

Ilmoittauduin juuri - lisää sähköiseen kalenteriini
Tästä voit ilmoittauduttuasi lisätä ajankohdan ja sisällön kalenteriisi. Huomaa, että omaan kalenteriin lisääminen ei toimi ilmoittautumisena meille. Ilmoittautuminen tapahtuu aina oheisella lomakkeella.