Arvovalta-kirjan julkistamistilaisuus (maksuton)

Aika: 28.8.2020 klo 8:30 - 10:30
Paikka: Maksuton. Omalta koneelta.
Ilmoittaudu viimeistään 27.8.2020

Koronaviruksen vaikutukset toimintaamme

Kauppakamarimme seuraa jatkuvasti koronavirustilannetta ja viranomaisten ohjeita. Kaikki Helsingissä järjestettävät koulutukset ja tapahtumat toteutetaan ainoastaan striiminä toistaiseksi. Päivitämme kirjan julkistamistilaisuuden tietoja lähempänä ajankohtaa.

Tule kuulemaan, miten arvojen tarkoituksena on vastata organisaation sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin. Tilaisuudessa kerrotaan, kuinka arvoista voi saada valtavasti vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi kaikilla sektoreilla. Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Voit seurata tilaisuutta myös Facebook-liven kautta Helsingin seudun kauppakamarin Facebook-sivulla 28.8. klo 9.00 alkaen.

Arvovalta tarjoaa uudenlaisen näkökulman arvojen hyödyntämiseen johtamis- ja asiantuntijatyössä.

Arvojen rooli on useimmissa organisaatioissa jäänyt ohueksi. Arvot mielletään helposti yleviksi ja vaikeasti hahmotettaviksi mainoslauseiksi, vaikka niiden tarkoituksena on vastata organisaation sidosryhmien suurimpiin kysymyksiin ja antaa vahvuuksia johtamisen ja asiantuntijatyön tueksi kaikilla sektoreilla.

Jokaiselle organisaatiolle on muotoutunut jonkinlaiset arvot, mutta niitä ei ole välttämättä kiteytetty eikä kirjattu ylös. Jos arvojen kytkös arjen toimintoihin on vähäinen, on niistä myös vaikea viestiä uskottavasti. Kuitenkin arvot vaikuttavat sidosryhmien asenteisiin, päätöksentekoon ja arjen valintoihin yhä vahvemmin.

Lukijaa interaktiivisuuteen kannustava kirja kuvaa mediallistuneen toimiympäristön haasteita ja mahdollisuuksia esimerkkien kautta. Se sisältää kiinnostavia haastatteluja ja tarjoaa viitekehyksen arvojen kiteyttämiseen, hyödyntämiseen arjen johtamisessa sekä vinkkejä arvoista viestimiseen siten, että ne vahvistavat luottamusta. Hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa.

Syvällistä ja filosofista keskustelua herättävä teos on tarkoitettu ensisijaisesti yritysjohdolle, yrittäjille, hallitusten jäsenille, omistajille, julkisen sektorin johtajille, viestintäammattilaisille ja asiantuntijoille.

Aamiainen

9.00 Tervetuloa, Taina Parviainen, tuottaja, Helsingin seudun kauppakamari

9.10 Mitä arvovalta tarkoittaa 2020-luvun johtamis- ja asiantuntijatyössä? kirjailija Jukka Saksi

9.30 Paneelikeskustelu: Miten hyvin kiteytetyt, jalkautetut ja viestityt arvot luovat uudenlaista valtaa?

Mukana keskustelemassa:

• poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen
  • toimitusjohtaja Elina Koskela, MPS-Yhtiöt Oy
  • toimitusjohtaja Milja Saksi, Luona Oy

10.15 Kysymyksiä ja vapaata keskustelua

Tilaisuuden jälkeen kirjaan voi tutustua kauppakamarin myymälässä.