Advisory Board hallitustyön tukena (maksuton) | virtuaalitilaisuus

Ilmoittaudu täällä

Aika: 4.3.2021 klo 9:00 - 10:00
Paikka: Omalta koneelta

Tervetuloa mukaan Advisory Board -aiheiseen Turun kauppakamarin järjestämään jäsentilaisuuteen. Advisory Board on ryhmä asiantuntijoita, joka tukee yrityksen johtoa ja/tai hallitusta strategisen tason neuvonantajina. InHunt Boards on luonut yhteiskehittelynä Advisory Board -toimintaan uraauurtavat ja tehokkaat toimintamallit, joiden avulla sekä yritys että neuvonantaja hyötyvät toiminnasta parhaalla mahdollisella tavalla.  Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen liittyen ja saada ulkopuolista sparrausta. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin.

Kauppakamarin uusi Hyväksytty Advisory Board -jäsenen HAB-sertifikaattikoulutus perustuu InHuntin toimintamalleihin. Tarja Ilvonen, InHunt Boards Oy:n toimitusjohtaja toimii myös Hyväksytty Advisory Board -jäsen kurssilla kouluttajana.