Advisory Board Hallitustyön tukena -infotilaisuus

Aika: 6.4.2021 klo 14:00 - 15:00
Paikka: Teams -yhteys
Ilmoittaudu viimeistään 2.4.2021

Tervetuloa mukaan Advisory Board -aiheiseen jäsentilaisuuteen!

Advisory Board on ryhmä asiantuntijoita, joka tukee yrityksen johtoa ja/tai hallitusta strategisen tason neuvonantajina. InHunt Boards on luonut yhteiskehittelynä Advisory Board -toimintaan uraauurtavat ja tehokkaat toimintamallit, joiden avulla sekä yritys että neuvonantaja hyötyvät toiminnasta parhaalla mahdollisella tavalla.

Advisory Board -toiminta on yritykselle erinomainen mahdollisuus tuoda organisaatioon täsmäosaamista esimerkiksi kasvuun tai kansainvälistymiseen ja saada ulkopuolista sparrausta. Toisin kuin hallitustyötä, Advisory Board -toimintaa ei säännellä laissa, joten se on vapaamuotoisempaa ja samalla mukautettavissa tehokkaasti yrityksen tarpeisiin.

HUOM! Hyväksytty Advissory Board -koulutus Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla 11.-12.5.
Lue lisää koulutuksesta tästä

Kauppakamarin uusi Hyväksytty Advisory Board -jäsenen HAB-sertifikaattikoulutus perustuu InHuntin toimintamalleihin. Tarja Ilvonen, InHunt Boards Oy:n toimitusjohtaja toimii myös Hyväksytty Advisory Board -jäsen kurssilla kouluttajana.

Infotilaisuuden asiantuntijat:
toimitusjohtaja Tarja Ilvonen, InHunt Boards Oy
Case: Mellano Oy, esittäjä toimitusjohtaja Mika Rytky, Kontiotuote Oy.

Tilaisuus on jäsenille maksuton ja se toteutetaan Teamsin välityksellä.

Tervetuloa!

Ilmoittaudu: https://www.lyyti.in/HABinfo