TIEDOTE

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari siirtää kevään jäsentilaisuuksia ja koulutuksia, tilalle koulutuksia etänä, ulkomaan kaupan vientiasiakirjatoiminnot ja asiakaspalvelu toimii aukottomasti

Koronavirustilanteen muututtua ja viranomaisten 12.3. antamien suositusten mukaisesti, myös Etelä-Pohjanmaan kauppakamarissa siirretään tilaisuudet, koulutukset ja jäsentapahtumat huhtikuun 2020 loppuun. Kokoukset hoituvat etävälineiden kautta. Kauppakamarin lähikoulutukset siirretään myöhempään ajankohtaan ja tarjolle tulee kattava valikoima livestriimattuja koulutuksia.

– Asiakkaidemme terveys ja turvallisuus on meille tärkeitä asioita. Tässä poikkeustilanteessa olemme päätyneet tarjoamaan digitaalisia ja joustavia ratkaisuja lähipalvelujen sijaan. Ne lähikoulutukset mitkä ovat mahdollisia toteuttaa etänä striimaamalla tai Teams:n avulla toteutamme, ja loput lähikoulutukset siirretään. Onneksi pystymme tarjoamaan Helsingin seudun kauppakamarin lähes koko kevään koulutusvalikoiman omille asiakkaillemme striimattuna jäsenetuhinnalla. Unohtamatta tietenkään koulutusten Netflixiä eli KoulutusOnline -palvelua, kertoo Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin palvelupäällikkö Heidi Sikkilä.

Kaikille tapahtumiin ja koulutuksiin ilmoittautuneille tiedotetaan siirroista ja peruutuksista henkilökohtaisesti.

Turvaamme vientikauppaa käyvien yritysten viennin ja tullauksen kannalta välttämättömät, vaadittavat ulkomaankaupan asiakirjat kaikissa olosuhteissa. Vientiasiakirjat -palveluun tehty uudistus valmistui asiakkaiden käyttöön juuri oikeaan aikaan viime viikolla ja takaa näin alkuperätodistusten digitaalisen käsittelyprosessin tehokkaasti verkon yli.

– Henkilöstöllämme on kaikki mahdollisuudet etätyön suorittamiseen, jonka johdosta palveluketju ei pääse kauppakamarissamme katkeamaan. Haluamme olla omalta osaltamme ehkäisemässä mahdollisen koronavirusepidemian leviämistä.  Kiitämme jo nyt jäsenistöämme, yhteistyökumppaneitamme ja asiakkaitamme joustavuudesta tässä poikkeavassa tilanteessa, sanoo Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen.

Seuraamme tilannetta tarkasti ja olosuhteiden muuttuessa päivitämme ohjeistuksiamme ja tiedotamme asiakkaitamme.

Kauppakamarit ovat koonneet https://kauppakamari.fi/lisatietoa_koronaviruksesta/ -sivulle ohjeet yrityksille ja organisaatioille liittyen koronavirukseen ja sen mahdollisesti aiheuttamiin poikkeustilanteisiin.