Etelä-Pohjanmaan Kasvupolulle runsas määrä hakemuksia

Korona ei ole vähentänyt eteläpohjalaisten kasvuhakuisten yritysten nälkää, sen osoitti Kasvu Openin Etelä-Pohjanmaan kasvupolulle tullut runsas hakemusmäärä. Maksutonta yrityssparrausta ja mahdollista Vuoden kasvuyritys-titteliä on ilmoittautunut tavoittelemaan peräti 47 yritystä. Lukumäärää voi pitää erinomaisena ottaen huomioon koronapandemian yritystoiminnalle aiheuttamat lisähaasteet.

Kasvupolun tuomaristo käsittelee kaikki hakemukset ja valitsee 15 yritystä mukaan jatkosparraukseen kriteereinä markkinapotentiaali, tiimi, kasvukyky sekä näytöt. Jatkosparrauskierrosten jälkeen tuomaristo valitsee myös sparraajilta saamansa palautteen pohjalta kaksi yritystä mukaan tapahtuman huipentumaan eli Kasvukarnevaaleille.

Jälleen kerran loistava määrä hyvin erilaisia ja mielenkiintoisia hakemuksia. Tuomariston tehtävä ei tule tälläkään kertaa olemaan helppo, toteaa tuomaristossa mukana oleva Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin toimitusjohtaja Pertti Kinnunen.

Lisätiedot: toimitusjohtaja Pertti Kinnunen, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, puh. 040 534 08 75

Etelä-Pohjanmaan kasvupolku, Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, Kasvu Open, kasvupolku, Pertti Kinnunen