E-P:n kauppakamarin juhlavuoden tempaus: Isonkyrön ekaluokkaisille heijastinliivit

Kävimme keskiviikkona 25.8.2021 luovuttamassa heijastusliivit Isonkyrön ekaluokkalaisille.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamari juhlii 70-vuotista taivaltaan, jonka kunniaksi luovutimme 70 kpl heijastinliivejä Isonkyrön 1. luokkalaisille. Halusimme turvata lasten kulkua lahjoittamalla kaikille Isonkyrön ala-asteen ykkösluokkalaisille heijastinliivit, jotta autoilijat huomaavat heidät liikenteessä syyshämärän saapuessa.

Suomessa vietetään 1.10. heijastinpäivää ja on tärkeää muistuttaa teillä liikkuvia jalankulkijoita ja pyöräilijöitä heijastimen käytöstä. Heijastimia on erilaisia ja niiden kiinnitys on myös tärkeää tehdä oikein. Kaukovaloilla heijastimen käyttäjä voidaan havainnoida yli 500–600 metrin päähän, kun taas ilman heijastinta autoilija huomaa hänet vasta 50-60 metrin päästä.

”Olemme tehneet kuluvana vuonna erilaisia juhlavuoden tempauksia ympäri maakuntaa, kuten alkukesällä metsänistutus-talkoot Ylistarossa”, kauppakamarin yhteyspäällikkö Petra Piironen sanoo.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin juhlavuosi huipentuu 26.11.2021 järjestettävään 70v-juhlaan.