Yrityksen rahoitus | Seinäjoki

Aika: 25.2.2021 klo 12:00 - 16:00
Paikka: Seinäjoki, tarkentuu myöhemmin
Ilmoittaudu viimeistään 18.2.2021
Kouluttaja: Asiantuntijana: KTT, D Toivo Koski I TulosAkatemia Oy
Kenelle yritysjohdolle, yrittäjille ja rahoituspäätöksiä tekeville sekä investoinneista vastaaville ja niiden parissa työskentelevillä henkilöille

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

Miten huomioin muuttuvat tarpeet rahoitusratkaisuissa? Onko olemassa yksi, ainut ja oikea tapa? Onko muitakin tapoja?

Koulutuksessa käydään läpi erilaisia rahoitusratkaisuja, sillä yksi tapa ei sovellu kaikkeen! Oletko tietoinen, mitä kaikkia mahdollisuuksia on olemassa? Millä kriteereillä oikea valinta tehdään? Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.
Tule iltapäivään kuulemaan ja laskemaan vaihtoehtoisia tapoja rahoitukselle!

Saat käytännön neuvoja ja vinkkejä eri vaihtoehtoihin.

Kenelle
Koulutus sopii yritysjohdolle, yrittäjille ja rahoituspäätöksiä tekeville sekä investoinneista vastaaville ja niiden parissa työskentelevillä henkilöille.

Ilmoittauduthan 18.2. mennessä tästä tai  amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Sisältö

 • Rahoitusmallit
 • Rahoitusratkaisut
 • Valinnan perusteet

Osallistujat ovat palautteissaan maininneet muun muassa:

 • Erinomaista asiantuntemusta ja rento meininki, 10+!
 • Parasta: Toivo Kosken kova tieto & taito ja erinomainen esitystapa!
 • En olisi uskonut miten mielenkiintoista yrityksen tilinpäätöksestä saakaan – ennen tätä esitystä.
 • Innostus asiaan loisti esiintymisestä! Upeasti yksinkertaistettu, esimerkit hyviä!
 • Tosi hyvä ja kompakti esitys. Siinä näkyi asiantuntijuus.
 • Erinomainen koulutussessio! Selkeä kokonaisuus ja sopivasti osallistavaa tekemistä
 • Poikkeuksellisen kiinnostava kouluttaja
 • Huikea alansa osaaja, joka osasi siirtää esiintymisellään osaamisen myös kuulijoille.
 • Erittäin antoisa kurssi. Kiitos, että kävit aina perusteet läpi, etkä syöksynyt suoraan asiaan. Osaat käsittämättömän hyvin opettaa niin, että pysyimme kaikki aina mukana ja oivalsimme asioita. Esimerkkitapaukset elävästä elämästä olivat hyviä. Samoin oli hyvä, että teimme muutamia laskutehtäviä – na auttavat, kun otan oman tilinpäätöksemme nyt esille. Ei tarvitse arvuutella, että meniköhän tämä kaava nyt näin…
 • Kerrassaan hyvää substanssia!

Hinta

Jäsenetuhinta 320 €
hinta 430 €

Hintoihin lisätään alv 24 %. Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali ja ohjelmaan merkityt tarjoilut.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.

Ohjelma

12-13 Ilmoittautuminen ja lounas
13:00 Tilaisuuden avaus
n.14:15 Kahvitauko
16.00 Koulutus päättyy

Oikeudet muutoksiin:
Pidätämme oikeuden mahdollisiin hinnan- ja ohjelmanmuutoksiin. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

Asiantuntijana: KTT, D Toivo Koski I TulosAkatemia Oy

Asiantuntijana: KTT, D Toivo Koski I TulosAkatemia Oy

Toivo Koski on yritystalouden rautainen ammattilainen, hyvin käytännönläheinen ja erittäin innostava kouluttaja. Kauppakamarien koulutusvastaavat valitisivat Toivo (Topi) Kosken Kauppakamarin Vuoden 2015 Kouluttajaksi. Koski kouluttaa yritysjohtoa ja asiantuntijoita mm. strategisesta talousjohtamisesta ja taloudellisten riskien hallinnasta. Toivo Kosken koulutuksissa yhdistyy oivallisesti huikea käytännön kokemus ja vahva teoriaosaaminen.

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään kaksi (2) viikkoa ennen tilaisuutta. 13–7 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 4 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Ilmoittautumisen valmennuskokonaisuuteen tai laivaseminaariin voi peruuttaa veloituksetta väintään 21 vuorokautta ennen valmennuskokonaisuuden ensimmäisen jakson tai laivaseminaarin alkamista. 20–14 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu. Matka- ja ulkomaanseminaareissa noudatetaan vastuullisen matkanjärjestäjän ilmoittamia peruutusehtoja. Peruutukset on tehtävä kirjallisesti.
Esteen ilmetessä voi osallistumisen luovuttaa kollegalle, osallistujamuutokset tulee tehdä hyvissä ajoin ennen tilaisuutta.