Whistleblowing-direktiivin vaatimukset ja johdon vastuu | striimi

Aika: 26.5.2021 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 24.5.2021
Kouluttaja: Tytti Saarinen, Ville Kajala ja Miikka Karimo
Kenelle Yrityksen johdolle ja esimiehille ja muille asiasta kiinnostuneille

Joulukuusta 2021 alkaen EU:n whistleblowing-direktiivi tuo uusia vaatimuksia yrityksille ja julkisen sektorin organisaatioille. Organisaatioiden on otettava käyttöön epäiltyjen väärinkäytösten ilmoitus- eli whistleblowing-kanava. Lisäksi direktiivi edellyttää selkeitä toimintatapoja, joilla suojellaan väärinkäytöksistä ilmoittavia työntekijöitä.

Tule kuulemaan mitkä ovat sääntelyn vaatimukset, miten väärinkäytöksiä tulisi selvittää ja mitkä ovat johdon vastuut.

Koulutus on tarkoitettu yrityksen johdolle ja esimiehille, lisäksi koulutus on hyödyllinen henkilöille, jotka etsivät perustietoa väärinkäytösten hallintaan ja käsittelyyn liittyvistä asioista.

Tilaisuuden kouluttajina toimivat johtava asiantuntija Ville Kajala Keskuskauppakamarista ja Managing Director Miikka Karimo EXSE Oy:stä sekä perustajaosakas Tytti Saarinen Tvenda Oy:stä.

Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

9.00 Tervetuloa!

Whistleblowing-direktiivin sisältö ja uudet vaatimukset
johtava asiantuntija Ville Kajala, Keskuskauppakamari

9.50 Tauko

10.00 Väärinkäytösten hallintamalli
Managing Director Miikka Karimo, EXSE Oy

10.50 Tauko

11.00 Johdon vastuukysymykset
Perustajaosakas Tytti Saarinen, Tvenda Oy

12.00 Koulutus päättyy

STRIIMIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 395,00 € +alv 24 %
Normaalihinta 495,00 € +alv 24 %

Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

Ville Kajala
Johtava asiantuntija
Keskuskauppakamari

Tytti Saarinen
Perustajaosakas
Tvenda Oy

(ei kuvaa)
Miikka Karimo
Managing Director
EXSE Oy

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.