WEBINAARI: Yritysjärjestelyt ja liiketoiminnan saneeraaminen Covid-19 – tilanteessa ja sen jälkeen

Ilmoittaudu tästä

Aika: 10.6.2020 klo 14:00 - 15:15
Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 9.6.2020
Kouluttaja: Asiantuntijoina webinaarissa ovat Eversheds Asianajotoimiston osakkaat Vesa Turkki ja Antti Husa sekä Senior Advisor Antti Liimatainen.
Kenelle Hallituksen jäsenille ja johtoryhmälle

Muistuta ilmoittautumisen päättymisestä Tästä saat kalenterisi muistuttamaan ilmoittautumisesta pari päivää ennen määräaikaa. Huomaa, että ilmoittautumismuistutuksen lisääminen omaan kalenteriin ei toimi ilmoittautumisena meille.

COVID-19 vaikuttaa globaalisti ja valtakunnallisesti kaikkien yritysten liiketoimintaan ennen näkemättömällä tavalla. Tilanteeseen sopeutuminen edellyttää tilanne- ja riskiarviota myös hallituksen jäseniltä, jotta yritykset voivat tehdä nopeita toimia niin yritysten sopimusympäristössä kuin yritysten rakenteessakin mukaan lukien yrityskaupat ja divestoinnit, yrityksen konsernirakenteet ja sen uudelleenjärjestelyt.

Eversheds Asianajotoimisto on valmistellut kauppakamarin jäsenille webinaarina toteutettavan tietopaketin yritysten reagoimisesta poikkeuksellisiin oloihin, jotka COVID-19 on aiheuttanut teeman osalta yrityskenttään ja niiden toimintaympäristöön sekä kriisin aikana, että kriisin jälkeen.

Webinaarissa käydään läpi avainhavaintoja, joita COVID-19 -kriisi aiheuttaa yrityksissä otsikon teemojen osalta. Erityinen huomio asetetaan hallituksen roolin lisäksi nopealle yrityksen uudelleenjärjestelylle ja yrityskauppapotentiaalille, joka voi olla monelle yritykselle ajankohtainen COVID-19 -tilanteessa.

Webinaarin järjestää Tampereen kauppakamari. Webinaari järjestetään yhteistyössä muiden alueellisten kauppakamareiden kanssa.

Sisältö


COVID-19 ja sen välittömät vaikutukset transaktiotilanteissa

  • Markkinatilanne ja sen vaikutukset yritysjärjestelyihin
  • Mitä kauppaneuvotteluissa post-COVID-19 voi odottaa?
  • hallituksen rooli ja toiminta kriisitilanteessa

Yrityksen uudelleenjärjestely kriisitilanteessa

   • havaintomme vallitsevasta tilanteesta ja näkymästä
   • yrityksen lyhyen ja pitkän tähtäimen maksukyvyn arviointi COVID-19 -tilanteessa
   • saneerausmenettely ja vapaaehtoiset velkajärjestelyt – oikean strategian valinta ja prosessit

Webinaari toteutetaan etäkokouksena Microsoft Teamsin kautta ja osallistujamäärä on rajattu.

Ilmoittautuneet saavat sähköpostitse osallistumislinkin webinaariin ennen koulutusta, webinaaripäivänä klo 12.00 mennessä.

Linkistä voi liittyä webinaariin joko selaimen tai Teams-sovelluksen kautta. Webinaariin liittyminen ei vaadi sisäänkirjautumista. Varmistathan, että mikkisi ja kaiuttimesi ovat kunnossa ennen tilaisuuden alkua. Muista pitää mikki ja kamera suljettuina, kun et ole äänessä. Mikäli et ole saanut linkkiä webinaaripäivänä klo 12.00 mennessä, tarkistathan myös roskapostisi.

Hinta

Jäsenhinta 120 € + alv, normaali hinta 190 € +alv.
Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen. Webinaari järjestetään yhteistyössä muiden alueellisten kauppakamareiden kanssa.

 

 

 

 

 

 

KTM Antti Liimatainen työskentelee Eversheds Asianajotoimistossa yrityskauppojen
asiantuntijana.

 

 

 

 

 

Vesa Turkki on Eversheds Asianajotoimiston osakas.

 

 

 

 

 

 

Antti Husa on Eversheds Asianajotoimiston osakas ja Tampereen toimiston vetäjä

Peruutusehto

Ilmoittautumisen voi peruuttaa kuluitta vähintään viikko (1) viikkoa ennen tilaisuutta. 7-5 vuorokautta ennen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan 50 % osallistumismaksusta ja tämän jälkeen peruutetuista ilmoittautumisista veloitetaan koko osallistumismaksu.

Etelä-Pohjanmaan kauppakamarilla on oikeus peruuttaa koulutustilaisuus ilman korvausvelvollisuutta ilmoittamalla asiakkaalle siitä sähköpostilla viimeistään 2 arkipäivää ennen tilaisuuden ajankohtaa. Koulutuksen toteuttamisen ehtona on riittävä osallistujamäärä.