WEBINAARI: Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen niin, että kassa kestää myös tulevaisuudessa

Aika: 22.10.2020 klo 9:00 - 12:00
Ilmoittaudu viimeistään 21.10.2020
Kouluttaja: Riku Lehtinen
Kenelle Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti omistajille, toimitusjohtajille ja johtoryhmille.

Strategioiden ja investointien talousmallintaminen kompastuu yleensä kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan puuttumiseen.

Monien investointihankkeiden suunnittelu on tiimityötä. Strateginen ja operatiivinen suunnittelu ovat eri käsissä samoin kuin myös tekninen rakennesuunnittelu ja investointibudjettien laatiminen. Vaikka osaoptimoinnin näkökulmasta kaikki menisikin hienosti investointien rahoitussuunnittelua myöten, silti monesti budjetit ylittyvät ja aikataulut pettävät.

”Visioiden ja strategioiden talousmallintaminen niin, että kassa kestää myös tulevaisuudessa” -koulutuksessa käydään läpi niitä tekijöitä, jotka ovat taustalla vaikuttamassa strategian, investoinnin tai muun hankkeen taloudelliseen onnistumiseen. Koulutuksen ytimenä on talousmallinnusmenetelmä, jolla voidaan estimoida kohti tulevaisuutta niin pitkälle kuin vain halutaan. Koulutuksessa kuulet myös, miksi vain kassavirtanäkökulman avulla voidaan muodostaa ehyt aikajanakuva menneisyydestä nykyhetken kautta tulevaan.

klo 8.45-9 liittyminen webinaariin

klo 9 Strategioiden, visioiden ja investointien talousmallintamisen kompastuskivet

• Mitä yhteistä on budjetit ja aikataulut ylittäneillä investoinneilla?
• Kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan aukoton luonnonlaki talousmallintamisessa

Kassavirtatulos visioiden, strategioiden sekä investointien talousmallintamisessa

• Miten kassavirtatuloksen avulla pystytään talousmallintamaan visioita, strategioita ja investointeja niin, ettei yrityksen kassa kuihdu tulevaisuudessa?

Investointien, strategioiden ja visioiden onnistumisen tekijät

• Miten saadaan reaaliaikainen seuranta talouden näkökulmaan?
• Kassavirtatuloksen toteumagraafi vs. etukäteen simuloitu kassavirtavisiograafi – Mitä nämä kertovat?

klo 12 webinaari päättyy

Miksi osallistua koulutukseen?
1. Pääset eturivin paikalta oppimaan metodiikkaa, jolla strategiat ja visiot voidaan talousmallintaa niin, että myös yrityksen kassa kestää ne tulevaisuudessa!
2. Opit niitä tekijöitä, joita on kriittisen tärkeä huomioida investointi- ja strategiatavoitteiden (visioiden) talousmallintamisessa!
3. Opit kahdenkertaisen kirjanpitomatematiikan luonnonlain aukottomuuden investointi- ja strategiatavoitteiden (visioiden) talousmallintamisessa!
4. Yrityselämän case-esimerkkien avulla saat apuvälineitä siihen, miten soveltaa koulutuksessa esille tulleita asioita omassa organisaatiossasi eteenpäin katsottaessa!

Ilmoittauduthan 21.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Jäsenetuhinta 280€ + alv 24%
Normaalihinta 405€ + alv 24%

Laskutamme maksun jälkikäteen.
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.

klo 8.45-9 liittyminen webinaariin
klo 9 webinaari alkaa
klo 12 webinaari päättyy

Riku Lehtinen, pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja Strategic Accounting Finland Oy

Kouluttajana on LJK Riku Lehtinen.
Pääanalyytikko ja hallituksen puheenjohtaja, Strategic Accounting Finland Oy. Liike-elämän ja johdon konsultit LJK ry:n jäsen.
Riku on Suomen kokeneimpiin kuuluva liikkeenjohdon konsultti, erityisalueenaan talousmallinnus. Hän on konsultoinut ja kouluttanut tuhansia yrityksiä ja ihmisiä niin yksityisellä, julkisella kuin kolmannella sektorilla vuodesta 1976 lähtien.
Riku on analysoinut neljällä vuosikymmenellä yli 6.000 yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin talousyksikön kassavirtojen käyttäytymistä kaikilta toimialoilta ympäri maailmaa muun muassa johtamisen, markkinoinnin, tuotannon, prosessien, investointien, sopeutusten, erilaisten kannustinjärjestelmien, omistajan vaihdosten, fuusioiden sekä konsernikokonaisuuksien ja niiden osien näkökulmista.