WEBINAARI: Sujuvampaa Excelin käyttöä

Aika: 8.12.2020 klo 14:00 - 15:30
Ilmoittaudu viimeistään 4.12.2020
Kouluttaja: Maija Andersson, Business Intelligence Expert, Pinja Group Oy
Kenelle Koulutus sopii jonkin verran Exceliä käyttäneille, esimerkiksi toimistotyöntekijöille, joille tietokone on arjen työväline.

Tuntuuko Excelin käyttö haastavalta?

Käytätkö turhan paljon aikaa yksinkertaisten asioiden tekemiseen?

Haluaisitko vahvistaa Excel-osaamistasi ja vapauttaa aikaa muuhun työhön?

Tässä webinaarissa käydään läpi Excelin yleisimpiä kaavoja ja funktoita, luodaan työkirjan listasta taulukko ja suodatetaan ja lajitellaan tietoa.

Koulutus pohjautuu keväällä eläköityneen Arja Kuukkasen huippu suosittuihin koulutuksiin!

Ilmoittauduthan 4.12. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537.
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

Kaavat

• Yhteenlasku, vähennyslasku, kertolasku ja jakolasku
  • Prosenttiosuus ja suora viittaus

Välilehdet

• Välilehden kopioiminen
  • Välilehtiryhmä

Funktiot

• Summa, keskiarvo, suurin ja pienin
  • Tekstifunktiot ja teksti sarakkeisiin
  • Haku

Luettelon muuttaminen taulukoksi

• Arvojen lajittelu ja pikasuodatus

Kaaviot

• Pylväskaavio
  • Ympyräkaavio

Tulostusasetukset

Webinaariin osallistuminen:

Tarvitset vain tietokoneen, nettiyhteyden ja kuulokkeet/kaiuttimet. Ennen koulutusta saat sähköpostiin osallistumislinkin, jota klikkaamalla verkkokoulutus avautuu.
Live-verkkokoulutuksen lisäksi sinulla on mahdollisuus katsoa koulutus tallenteena kuukauden ajan koulutuksen jälkeen. Voit kerrata, tai jos et pääset live-koulutukseen, voit katsoa tallenteen oman aikataulusi mukaan.

Jäsenetuhinta 180€ + alv 24%, Normaalihinta 280€ + alv 24%
Hintaan sisältyy koulutuksen ohella koulutusmateriaali.
Kauppakamarien jäsenorganisaatioiden henkilöstö osallistuu koulutuksiin aina edullisimmalla jäsenetuhinnalla.
Hyödynnä myös pysyvä määräalennuksemme, ilmoita 5 – maksa 4!

Maija Andersson  Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy

Maija Andersson Business Intelligence Expert ​​​​​​​Pinja Group Oy

Maija Andersson toimii Pinjalla BI asiantuntijana, konsulttina ja koulutusvastaavana. Maija rakastaa numeroita, dataa, tiedon visualisointia ja selkeitä raportteja. Maija on työskennellyt Power BI:n parissa vuodesta 2016 lähtien ja kouluttanut suunnilleen yhtä kauan. Kouluttajana Maijalla on rauhallinen ja innostava ote ja hän käy asiat läpi selkeiden esimerkkien kautta.