STRIIMI: Sosiaalisen median visuaalinen sisältö

Aika: 21.9.2020 klo 13:00 - 16:00
Ilmoittaudu viimeistään 19.9.2020
Kouluttaja: Wistec Training Oy
Kenelle Markkinointia ja sosiaalisen median päivityksiä tekeville

Sosiaalisessa mediassa visuaalinen sisältö on tehokkain tapa saada viestisi perille. Kaikilla ei kuitenkaan ole omaa mainostoimistoa tai grafiikan ammattilaista tuottamaan kaunista visuaalista sisältöä. Tässä koulutuksessa tutustummekin työkaluihin, joilla voit helposti tuottaa visuaalista sisältöä itse.

Tavoite
Tutustut visuaalisen kuvan tehoon, opit käyttämään työkaluja visuaalisen sisällön tuottamiseen sekä perehdyt ilmaisiin ja maksullisiin kuvapankkeihin.

Asiantuntijana:

Ilmoittauduthan 19.9. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

13.00 Koulutus alkaa

Visuaalisen sisällön teho

• Haluan sisältöni näkyvän oikeasti! Miten kuva tai video erottuu
  • Haluat sisältöni jäävän mieleen! Millainen kuva oikeasti huomataan ja muistetaan
  • Haluan yleisön jakavan sisältöäni eteenpäin! Millainen sisältö jaetaan eteenpäin

Työkalut visuaalisen sisällön tuottamiseen

• Luo helposti informatiivista grafiikkaa
  • Tekstin ja kuvan tyylikäs yhdistely
  • Hauskojen meemikuvien rakentaminen
  • Oikeat kuvakoot eri palveluihin

Mistä kuvia?

• Millaisia kuvia saa oikeasti käyttää vapaasti?
  • En voi maksaa, mutta tarvitsen grafiikkaa! Ilmaiset kuvapankit
  • Haluan hyvää jälkeä halvalla! Edullisiin kuvapankkeihin tutustuminen

16.00 Tilaisuus päättyy

WEBINAARIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 230€ + alv 24%
Normaalihinta 330€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

13:00 Koulutuksen avaus
Taukoja koulutuksen aikana