STRIIMI: PowerPoint – Videon käyttö esityksissä

Paikka: Omalta koneelta
Ilmoittaudu viimeistään 3.10.2020
Kouluttaja: Wistec Training Oy
Kenelle Sinulle, joka osaat jo PowerPointin perusteet ja haluat hyödyntää videoita PowerPoint-esityksissä tai tehdä videoita PowerPointilla.

Esitykset ovat yhä enemmän täynnä liikkuvaa kuvaa ja tarve videolle on lisääntynyt myös PowerPoint-esityksissä. Tämä kurssi on antaa eväät videoiden tekemiseen ja käyttöön.

Tavoite
Koulutuksessa opit hyödyntämään videota ja liikkuvaa kuvaa esityksessäsi. Opit lisäämään videoita esityksiisi tyylikkäästi, niin tietokoneeltasi kun netistäkin. Opit myös tallentamaan työpöytääsi videoksi! Kurssilla harjoittelemme myös, miten PowerPoint-sovelluksella voi tehdä ja tallentaa videoita esimerkiksi sosiaaliseen mediaan.

Kenelle
Koulutus sopii kaikille, jotka haluavat hyödyntää videota PowerPoint-esityksissään tai tehdä videoita PowerPointilla. Osallistujilta toivomme PowerPointin perusteiden hallintaa.

Ohjelmaversio
Koulutuksessa käytämme PowerPointin uusinta versiota. Koulutus soveltuu parhaiten PowerPoint 2013 tai sitä uudemman version käyttäjille

Asiantuntijana:

Ilmoittauduthan 3.10. mennessä tästä tai amanda.peltola(at)kauppakamari.fi, p. 040 533 8537
Lisätiedot: palvelupäällikkö Heidi Sikkilä, heidi.sikkila(at)kauppakamari.fi, p. 0400 568 900

13.00 Koulutus alkaa

Videotiedostot esityksessä

• Videon lisääminen videotiedostosta
  • Videon sijoittaminen ja asettelu
  • Videon käynnistyminen käskystä tai ajoitettuna ja toistuminen
  • Alku- ja loppuhäivytyksen käyttö ja leikkaaminen
  • Videon tyylit ja ulkoasu
  • Videon pakkaaminen pienemmäksi

Videot netistä

• Videon lisääminen esitykseen
  • Upotuskoodin mukauttaminen YouTubessa
  • Verkkovideon mukauttaminen ja toisto

Oman videon tallentaminen

• Työpöydän tallentaminen PowerPointilla
  • Koko näyttö tai osa näyttöä
  • Äänien ja kursorin tallennus
  • Tallenteen tallentaminen MP4-videona

Esityksen valmistelu videotallennusta varten

• Siirtymätehosteiden lisääminen yksittäiseen diaan tai koko esitykseen
  • Siirtymätehosteiden mukauttaminen
  • Diasta toiseen siirtymän manuaalinen ajastaminen
  • Yksittäisten kohteiden animointi dioissa
  • Sisääntuloanimaatioilla sisällön rakentaminen
  • Kohteiden korostaminen animaatiolla
  • Liikeradat
  • Mukautettu animaatio
  • Muodonvaihto-siirtymän käyttö animaatiotyökaluna

Esityksen tallennus videoksi

• Esityksen tallentaminen videoksi
  • Laatuasetukset
  • Oman äänen ja videon tallentaminen esitykseen ja esityksen ajoitusten luominen

16.00 Tilaisuus päättyy

WEBINAARIN OHJE

Tilaisuus lähetetään suorana. Voit osallistua helposti etänä omalta koneeltasi. Saat neljä (4) päivää ennen tilaisuutta sähköpostissa ohjeet ja linkin, josta pääset seuraamaan lähetystä. Varmista, että tietokoneesi internetyhteys toimii ja pystyy toistamaan livevideota ja että koneen äänet toimivat ja äänenvoimakkuus on sopivalla tasolla. Verkkoselaimista suosittelemme Chromen käyttöä.

Osallistuessasi striimiin voit lähettää etukäteen kouluttajalle kysymyksiä alla olevaan sähköpostiosoitteeseen.

Striimiin osallistuminen on samanhintainen kuin osallistuminen paikan päällä. Mikäli samasta organisaatiosta osallistuu striimiin useampi henkilö, saavat lisäosallistujat koulutuksen puoleen hintaan. Tällöin ilmoittautuminen tulee tehdä suoraan asiakaspalveluun sähköpostitse asiakaspalvelu(at)kauppakamarinkoulutus.fi tai puhelimitse 09 2286 0360.

Jäsenetuhinta 230€ + alv 24%
Normaalihinta 330€ + alv 24%

Hintoihin lisätään alv 24%. Osallistumismaksuun sisältyy sähköinen koulutusmateriaali ja luento. Muutokset mahdollisia. Koulutuksen järjestämisen ehtona on koulutuskohtaisen vähimmäisosallistujamäärän täyttyminen.

13:00 Koulutuksen avaus
Taukoja koulutuksen aikana